Agam tahammül edememeye başladım önüne gelene çöp diyemez kimse Abdullah abi aylar önce bundam sebep bi konu açtı forum yıkıldı o konudan sebep yine haklıyım kusura bakmayın yanibaşta kullansan şu dili haklı olan sensin tutupda ağzı olan konuşuyor gamepower kötülüyor dersen insanlar da sana öyle yaklaşır
Alma , geçen yaz ucuz diye bi tane kulakligini aldık kardeşime 4 5 ayda bir sol tarafı bozuluyor 3. Kez garantiye götürecem bayramdan sonraGamepower veya havit marka kulaklık alınır mı??
Hangi marka?Alma , geçen yaz ucuz diye bi tane kulakligini aldık kardeşime 4 5 ayda bir sol tarafı bozuluyor 3. Kez garantiye götürecem bayramdan sonra
GamepowerHangi marka?
Evet alınmazGamepower
al bak aynısı oluyordu geçmiş mesajımda yazdım yüzde doksan böyle oluyor bu markalar hyperx aldım parasını verip kafa rahat 4-5 gamepower alcağınıza bozup bozup 1 tane adam gibi bişey alın devam edinAlma , geçen yaz ucuz diye bi tane kulakligini aldık kardeşime 4 5 ayda bir sol tarafı bozuluyor 3. Kez garantiye götürecem bayramdan sonra
olay senin memnun kalman değil teknoloji şans işidir sana sorunsuz ürün denk gelmiş olması yüksek ihtimal ama bu ürünlerinin kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyo ki bunu ben demiyorum git kaç tane forum gezersen gez hatta şikayetvara bile bak görürsünKulaklıktan bahsediyoruz he bahsetmiyosak ben klavyesini de sorunsuz kullandım monitörünü de deneyimledim idare ederdi mouseundan da çok memnundum kulaklığından da hala memnunum siz parasına göre imkansızı bekliyosunuz ya
hangi model hyperx?al bak aynısı oluyordu geçmiş mesajımda yazdım yüzde doksan böyle oluyor bu markalar hyperx aldım parasını verip kafa rahat 4-5 gamepower alcağınıza bozup bozup 1 tane adam gibi bişey alın devam edin
bütçen ne kadar hocamhangi model hyperx?
2000 max 2100bütçen ne kadar hocam
Şikayet vara hangi marka hakkında bakarsan bak şikayet görürsün. Ben kendi memnun olmamdan bahsetmiyorum temel nokta birçok kişiye aldırdım bende çok ürününü kullandım sıfır olumsuzlukolay senin memnun kalman değil teknoloji şans işidir sana sorunsuz ürün denk gelmiş olması yüksek ihtimal ama bu ürünlerinin kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyo ki bunu ben demiyorum git kaç tane forum gezersen gez hatta şikayetvara bile bak görürsün