Neler Yeni

GamePower Kyojin ne kadar iyi?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Son zamanlarda sensörü vs iyi olan bir mouseleri araştırıyorum ve soruşturuyorum. Soruşturmalarım sonucunda GamePower Kyojin mousesinin "iyi oludğunu" öğrendim. Bende merak ettim sensörüne vs nakayım dedim ve sensörünü hiç duymadığım SUNPLUS199 diye bir şey olduğunu öğrendim. Ben tryhard oyun ynayan biriyim ve sürekli hızlı dönüşler yapıyorum. Bu yüzden bu mouseyi kullanan ya da daha öncekullanmış arkadaşlardan nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istiyorum.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Son zamanlarda sensörü vs iyi olan bir mouseleri araştırıyorum ve soruşturuyorum. Soruşturmalarım sonucunda GamePower Kyojin mousesinin "iyi oludğunu" öğrendim. Bende merak ettim sensörüne vs nakayım dedim ve sensörünü hiç duymadığım SUNPLUS199 diye bir şey olduğunu öğrendim. Ben tryhard oyun ynayan biriyim ve sürekli hızlı dönüşler yapıyorum. Bu yüzden bu mouseyi kullanan ya da daha öncekullanmış arkadaşlardan nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istiyorum.
Açıkçası pek iyi gelmedi bana model olarak. Gamepower firması mouse konusunda pek iyi bir konumda değil. Bu bütçe civarlarında Aorus M2 öneriyorum, kendim de kullanıyorum ve aşırı memnunum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Katar pro veya Omen rector çok daha iyi alternatifler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,211
Üyeler
160,989
Son üye
marul1830
Top Bottom