Neler Yeni

Yardım Gamepower Medusa 7.1 Driverını Bozdum!?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bu konuyu zamanında açmıştım tekrar açıyorum çünkü düzgün bir cevap gelmedi. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünerekten tekrar açıyorum. Çok yakın bir zamanda değil yaz tatiline girmeden önce oldu bu olar

Gamepower 7.1 Driverlarından eskiden 2 tane vardı ve driver arayüzleri farklıydı

Driver 1- Kırmızı arayüz , Equalizer , 3D , 7.1 , Echo ortam çeşitleri , Mic ses oranı
Driver 2- Yeşil arayüz , Equalizer , 3D , 7.1 , Echo ortam çeşitleri , Mic ses oranı , Mic ses değiştirme

Eskiden 2. Driverı kullanıyordum ve zoom indirmem gerekti. Acelem vardı önüme gelen yazıları next next dedim ve toplantı/ders/konferans ne derseniz artık ona girdim. Her şey iyi güzeldi ama 2. Driver olan drivera girmiyordu ve diyorduki (ingilizce yazarak) "Aygıt bulunamadı" bende driverı sildim ve tekrar indirmek istedim fakat siteden kaldırmışlardı bende eski driverı indirdim. Driverı indirince kulaklığın pcde gözüken adı değişmişti artık açıklayamayacağım değişik bir adı vardı ve yerini "USB-PnP Audio Device" e bırakmıştı .Ve yaklaşık 3-4 gün sonra yanlışlıkla ses kartını bacağımla masaya kıstırınca windowsun sesinin artıp azaldığını gördüm. Tabi eskiden yoktu bu ses kartından kısarsam kulaklığın sesi kısılıyordu artık windowstan kısmaya başladı. Son 2 aydır farkettiğim üzere mikrofon dışarıdan aşırı ses almaya başladı (Benim duymadığım coil whine arkadaşlara gidiyordu) ve arkadaşlarım artık bana kızmaya başladı bende voicemeteer kullanmaya başladım tabi bununda kendine göre eksi ve artıları vardı mesela ses bazen kesiliyordu. Bunun yazılımsal bir çözümü olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

merhome

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmed
Sorunu çözdüm kontrollerin içini açın solda ki kablolarla biraz birbirinden ayırın düzeliyor

Top Bottom