İkisi de kötü bütçe nedirselamlar sorum başlıktaki gibidir
en fazla 320İkisi de kötü bütçe nedir
Rampage comforten fazla 320
ona baktım ama yorumlarında esnekleğinin pek fazla olmadığı yazıyorduRampage comfort
Hemen bakıyorumona baktım ama yorumlarında esnekleğinin pek fazla olmadığı yazıyordu
mihawkdaki gibi kafa bandı olan bir kulaklık arıyorum hem esnek hemde kafaya baskı uygulamayacak
GameNote H2002D bütceni biraz aştı ama çok kaliteli bir kulaklıkona baktım ama yorumlarında esnekleğinin pek fazla olmadığı yazıyordu
mihawkdaki gibi kafa bandı olan bir kulaklık arıyorum hem esnek hemde kafaya baskı uygulamayacak
ürün iyi gibi amma velakin benim elimde zaten 200 tl var 320 en uç nokta gamepower bakmamın sebebide gamepower da geçerli %20 lik indirim kodumvarHemen bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
GameNote H2002D bütceni biraz aştı ama çok kaliteli bir kulaklık
İkisi de çok kötü sakın almayın.ürün iyi gibi amma velakin benim elimde zaten 200 TL var 320 en uç nokta gamepower bakmamın sebebide gamepower da geçerli %20 lik indirim kodumvar
bu kulaklıkları 250- 260 civarında düşünsek nasıl oluyor ?
7,1 özelliği yok bunda birde indirim sabaha bitiyor 360 tl veremem bu kulaklığa önerin için sağol kardeşimİkisi de çok kötü sakın almayın.
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hepsinden daha mantıklı.
rampage drop plus nasıldır ?İkisi de çok kötü sakın almayın.
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
Cooler Master CH321 USB Ses Kartli Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulakligi en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hepsinden daha mantıklı.