Phenoma
80+ Silver
Bu arada PP koyunca tanıyamadımNiye her Gamepower klavye sorana kızgın atıyorsun?
Bu arada PP koyunca tanıyamadımNiye her Gamepower klavye sorana kızgın atıyorsun?
kullanıyorum bozuk insanları uyarıyorum almasın diye .Niye her Gamepower klavye sorana kızgın atıyorsun?
gamepower ogre şikayetvar yaz çıkar . benimki 5. ayda patlak verdi . bana uyarmak düşerkasım ayında aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Ne sorunu varmış ?
daha 3 ay olmuş benimde bakalım sıkıntı çıkaracak mıgamepower ogre şikayetvar yaz çıkar . benimki 5. ayda patlak verdi . bana uyarmak düşer
inşAllah çıkarmaz diyelim . incehesapta klavyede sıkıntı olduğunu ürünün yorumlarına 2 defa yazdım ama yorumumu koymuyorlardaha 3 ay olmuş benimde bakalım sıkıntı çıkaracak mı![]()
Aslında güzelmiş yaz ayında alabilirim
diğer yorumları okudunuz mu acaba
birinde sorun var diye herkeste olucak diye bir kural yokdiğer yorumları okudunuz mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer yorumları okudunuz mu acaba
klavye kronik sıkıntılı bu arada , tek sorun bende değil . rica etsem google a gamepower ogre şikayetvar yazar mısın mağdur insanları görebilirsinbirinde sorun var diye herkeste olucak diye bir kural yok
tmklavye kronik sıkıntılı bu arada , tek sorun bende değil . rica etsem google a gamepower ogre şikayetvar yazar mısın mağdur insanları görebilirsin