Gamepower OGRE nasıldır? Warlock sıkıntılı. Sizce bu nasıldır? Gamepower a yaklaşmayın diyenler de var.
Sizin kullandığınızı duymuştum @Emir Aydın
Bence alınmaz arkadasım idareten aldı sorun yaşamadı diye biliyorum ama ben almamGamepower OGRE nasıldır? Warlock sıkıntılı. Sizce bu nasıldır? Gamepower a yaklaşmayın diyenler de var.
Kötü. Philips SPK8614 bunun içinden geçer. Malzeme kalitesi de kötü diye biliyorum. Bütçeniz daha azsa James Donkey 610S öneririm ama KB-R91 almanı önermem.Peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Philips kadar kaliteli olduğunu söylemedim zaten. Sadece nasıldır?270 lira.Kötü. Philips SPK8614 bunun içinden geçer. Malzeme kalitesi de kötü diye biliyorum. Bütçeniz daha azsa James Donkey 610S öneririm ama KB-R91 almanı önermem.
@Tost Kayaoğlu
270 lira verilmez. Kötü.Philips kadar kaliteli olduğunu söylemedim zaten. Sadece nasıldır?270 lira.
Kullananların bazıları iyi diyor öff kafam karıştı
Rampage Kb-r91 Optik blue mekanik klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?Biraz riskli bir klavye ama denemeye değer
@Tost KayaoğluRampage Kb-r91 Optik blue mekanik klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kötü ise 270 civarında daha iyisini önerebilir misiniz? Daha iyisi yoksa biraz çıkabilirsiniz