ELECTUS
80+ Silver
İade.teşekkürler hocam inanılmaz bir şekilde arafta kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
İade.teşekkürler hocam inanılmaz bir şekilde arafta kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
İstediğin bir özellik var mıteşekkürler hocam önerdiğin başka bir klavye var mı peki
4 ayın sonunda w a s d tuşlarına basmak için kanser oluyorum.Kuzenim kullanıyordu 1 yılın sonunda w-a-s-d tuşları silinmişti.
300 lira civarı özellik olarak öyle o olsun bu olsun diye istediğim bir şey yok sadece red switch olmasını istiyoprum
garantiye yolladın mı hocam yoksa o şekilde mi kullanıyorsun bu seni rahatsız etmiyor mu çözüm olarak ne yaptın çözüldü mü ?4 ayın sonunda w a s d tuşlarına basmak için kanser oluyorum.
hocam bunun numpadli versiyonu var mı ve bu marka iyi bir marka mı
Numpadli olanı var fakat red switch değil maalesefgarantiye yolladın mı hocam yoksa o şekilde mi kullanıyorsun bu seni rahatsız etmiyor mu çözüm olarak ne yaptın çözüldü mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bunun numpadli versiyonu var mı ve bu marka iyi bir marka mı
kaydettim hocam bunu teşekkür ediyorumNumpadli olanı var fakat red switch değil maalesef
Bu bütçedeki en iyilerinden diyebilirim sana
Ama illa numpadli red switch istersen
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hayır hocam herhangi bir çözüm olmadı ki yok zaten kronik sorunlu bir klavye.Kendi çözümüm olarak tuşun olduğu yere basınçla üflüyorum ve yaklaşık 20 30 dk kendine geliyor sonra tekrar sapıtıyor.Gamepower ogreden uzak durun bence.garantiye yolladın mı hocam yoksa o şekilde mi kullanıyorsun bu seni rahatsız etmiyor mu çözüm olarak ne yaptın çözüldü mü ?