Benim logitech mouse da da tanımamıştı ilk başta aygıt yöneticinden kontrol et bakalım klavyeyi ne tanımış bazen farklı aygıt olarak tanıyor misal benim mouse yi klavye olarak görmüştü hiç çalışmamıştı bile belki o tarz birşeydir oraları kurcala.GamePower Ogre RGB klavye aldım yazılımını yükledim ama açamıyorum ''Device is not detected, the key settings not be displayed!'' yazıyor. Yardım eder misiniz?
Evet Rainbowmuş peki bunun yazılımı yok mu?RGB olduğuna emin misin ? Şu an piyasada RGB modeli yok, sadece Rainbow modeli var. Eğer rainbow modelini aldıysan desteklemiyordur. Çünkü Rainbow modelindeki renkleri değiştiremiyorsun, hepsi sabit.
Dediğim gibi bu klavyedeki renkleri değiştiremezsin, yazılım da bir işe yaramaz yani yok.Evet Rainbowmuş peki bunun yazılımı yok mu?
Tüh yaa, neyse teşekkür ederimDediğim gibi bu klavyedeki renkleri değiştiremezsin, yazılım da bir işe yaramaz yani yok.
Ben cevabımı aldım ama yine de teşekkür ederim.Benim logitech mouse da da tanımamıştı ilk başta aygıt yöneticinden kontrol et bakalım klavyeyi ne tanımış bazen farklı aygıt olarak tanıyor misal benim mouse yi klavye olarak görmüştü hiç çalışmamıştı bile belki o tarz birşeydir oraları kurcala.
Rica ederimTüh yaa, neyse teşekkür ederim