Ê êvola 80+ Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 5 4 Nisan 2022 #1 Gamepower ogre rgb nin yazılımını indiriyorum indirince "device is not detected the key settings can not be displayed" hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Gamepower ogre rgb nin yazılımını indiriyorum indirince "device is not detected the key settings can not be displayed" hatası alıyorum ne yapmalıyım?
MasterOfPuppets 80+ Bronze Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1,333 Reaksiyon skoru 699 4 Nisan 2022 #2 Bir yorumda okumuştum rainbow olan versiyonda uygulama çalışmıyor ama rgb olanda çalışıyor diye. Sizdeki versiyon rgb mi rainbow olan mı ? Gerçi rgb de yazmışsınız ama yine de sormak istedim.
Bir yorumda okumuştum rainbow olan versiyonda uygulama çalışmıyor ama rgb olanda çalışıyor diye. Sizdeki versiyon rgb mi rainbow olan mı ? Gerçi rgb de yazmışsınız ama yine de sormak istedim.
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,689 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,865 4 Nisan 2022 #3 İndir Gamepower Ogre exe Dosyayı indir Gamepower Ogre exe dosya.co Bu sürümü indir düzelecektir.
1 1ALPHA1 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 13 Nisan 2022 #4 Mert Özkaya yazmış: İndir Gamepower Ogre exe Dosyayı indir Gamepower Ogre exe dosya.co Bu sürümü indir düzelecektir. Devamı için tıklayın... şifre ne
Mert Özkaya yazmış: İndir Gamepower Ogre exe Dosyayı indir Gamepower Ogre exe dosya.co Bu sürümü indir düzelecektir. Devamı için tıklayın... şifre ne
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,689 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,865 13 Nisan 2022 #5 1ALPHA1 yazmış: şifre ne Devamı için tıklayın... johnmiller
Ahmet_C3e 80+ Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 38 Reaksiyon skoru 15 13 Nisan 2022 #6 trideca yazmış: Gamepower ogre rgb nin yazılımını indiriyorum indirince "device is not detected the key settings can not be displayed" hatası alıyorum ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Halledemediysen bende rarlı olarak atarım istersen çalışan setupı
trideca yazmış: Gamepower ogre rgb nin yazılımını indiriyorum indirince "device is not detected the key settings can not be displayed" hatası alıyorum ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Halledemediysen bende rarlı olarak atarım istersen çalışan setupı