Gamepower ogre klavye en ucuzu incehesapta var.Fakat 2 seçenek gözüküyor anlamadım birinde gamepower ogre rgb 299 tl diğeri ise gamepower ogre rainbow 279 tl. Bu rgb 20 tl lik fiyat farkına değer mi ? Görünüşe falan çok takılmıyorum performansı etkilemesin yeter
Gamepower ogre klavye en ucuzu incehesapta var.Fakat 2 seçenek gözüküyor anlamadım birinde gamepower ogre RGB 299 tl diğeri ise gamepower ogre rainbow 279 tl. Bu RGB 20 tl lik fiyat farkına değer mi ? Görünüşe falan çok takılmıyorum performansı etkilemesin yeter
Rgb de her tuş farklı renklerde yanabiliyor rainbowda her tuş sadece bir renk yanıyor görünüşe ne kadar takılmasanız görünüşü etkileyecektir bence 20tllik farka değer çok bir şey değil zaten.
Gamepower ogre klavye en ucuzu incehesapta var.Fakat 2 seçenek gözüküyor anlamadım birinde gamepower ogre RGB 299 tl diğeri ise gamepower ogre rainbow 279 tl. Bu RGB 20 tl lik fiyat farkına değer mi ? Görünüşe falan çok takılmıyorum performansı etkilemesin yeter
Mekanik klavye önerisi (400 TL) konusunu açmıştın.
Öneriyi buraya yazıyorum. GamePowerSaberRGB (Outemu RedSwitch)
9 gündür kullanıyorum.
Hem görsel olarak.
Hem de performans olarak,
Çok memnunum.