Gamepower ogre rgb nasıl

Reaksiyon skoru
7
Sizce alınirmı 260 tl gibi bir fiyatı var yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır

Abdullah beyin videosu size fikir vermedi mi ?

O fiyat bandında oldukça iyi bir klavye. Abdullah abi incelemesini yapmıştı, izlemediysen izlemeni tavsiye ederim :)

Ben Gamepower Mirana kullanıyorum bence ogre ye göre çok daha iyi.

Bu fiyata deri bileklik + rgb sunuyor bence al derim.

Kendim için de bu klavyeden almayı düşünüyorum. Fiyatına göre güzel bir klavye bence.

Fiyatına göre ideal bir klavye. Fakat bilek desteğinin herhangi bir sabitlenmeme durumu beni üzdü. Bu yüzden almayı tercih etmedim. Ayrıca deri bilek desteği birkaç aya soyulabilir. Aklında bulunsun. Bence 100 TL daha fazla verip Rampage Hydra r6 RGB alabilirsin.

Sizce kırmızı switch'mi alınmalı?GAMING için

Sizce kırmızı switch'mi alınmalı?GAMING için
Her ikisini de alabilirsin. Aslında kırmızı switch(linear) daha çok fps oyunlarında tercih edilmelidir. Mavi switch(tacticle) ise daha çok moba oyunlarında tercih edilmelidir. Fakat ben kırmızı switch aldım moba oyunu oynayamam diye bir şey yok. Ben kırmızı switchi tercih ederdim. Ses olarak daha az ve daha güzel bir hissiyatı var.

Her ikisini de alabilirsin. Aslında kırmızı switch(linear) daha çok fps oyunlarında tercih edilmelidir. Mavi switch(tacticle) ise daha çok moba oyunlarında tercih edilmelidir. Fakat ben kırmızı switch aldım moba oyunu oynayamam diye bir şey yok. Ben kırmızı switchi tercih ederdim. Ses olarak daha az ve daha güzel bir hissiyatı var.
OGRE RGB de bilek desteği ayrı ve enter küçük alışabilir miyim?

OGRE RGB de bilek desteği ayrı ve enter küçük alışabilir miyim?
Bilek desteğinin ayrı olması bence sıkıntı yaratmayacaktır hatta daha rahat bir şekilde konumlandırmanıza imkan sunacaktır. Küçük enter tarafında ise çok bir zaman geçmeden alışacağınızı düşünmekteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri