Mert_ali21
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Sizce alınirmı 260 tl gibi bir fiyatı var yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır
Sizce kırmızı switch'mi alınmalı?GAMING için
Her ikisini de alabilirsin. Aslında kırmızı switch(linear) daha çok fps oyunlarında tercih edilmelidir. Mavi switch(tacticle) ise daha çok moba oyunlarında tercih edilmelidir. Fakat ben kırmızı switch aldım moba oyunu oynayamam diye bir şey yok. Ben kırmızı switchi tercih ederdim. Ses olarak daha az ve daha güzel bir hissiyatı var.Sizce kırmızı switch'mi alınmalı?GAMING için
OGRE RGB de bilek desteği ayrı ve enter küçük alışabilir miyim?Her ikisini de alabilirsin. Aslında kırmızı switch(linear) daha çok fps oyunlarında tercih edilmelidir. Mavi switch(tacticle) ise daha çok moba oyunlarında tercih edilmelidir. Fakat ben kırmızı switch aldım moba oyunu oynayamam diye bir şey yok. Ben kırmızı switchi tercih ederdim. Ses olarak daha az ve daha güzel bir hissiyatı var.
Bilek desteğinin ayrı olması bence sıkıntı yaratmayacaktır hatta daha rahat bir şekilde konumlandırmanıza imkan sunacaktır. Küçük enter tarafında ise çok bir zaman geçmeden alışacağınızı düşünmekteyim.OGRE RGB de bilek desteği ayrı ve enter küçük alışabilir miyim?