Neler Yeni

Gamepower Ogre tuş basmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Berat
selam
bundan 7 gün önce bu klavyeyi almıştım ve dün elime ulaştı. mutlu bir şekilde klavyeyi bağlayıp ateş ve su girdim. ilk 2-3 dk pek bi sorun yoktu gayet iyi çalışıyodu. 2.levelde oynarken aniden "a" tuşu çalışmamaya başladı. alla alla neden böyle oldu falan diye afalladım. sonra acaba içine bişey mi kaçtı dedim ve tuşu çıkarttım(fn+6 yaptım ki ışıklar sönsün çarpılmıyım diye). ondan sonra bütün ışıklar kapalı olduğu halde orda soluk yeşil bi ışık yanıyodu. bu bi hata kodu falan mı? ve şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
not:evde ikinci bi pc var belki sorun bu pcdedir klavyede sıkıntı yoktur diye onda da denedim aynı sorun onda da oluştu "a" tuşu orada da çalışmıyor

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kaira Bilgic
kardeşimde de warlock var onunda tuşları basmıyor çok dandik bir klavye halbu ki ben metal kasa filan diye beğenmiştim ama meğersem çok dandikmiş üzücü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşimde de warlock var onunda tuşları basmıyor çok dandik bir klavye halbu ki ben metal kasa filan diye beğenmiştim ama meğersem çok dandikmiş üzücü
gamepower ogre blue switch Rainbow aldım şahsen klavyeyi çok beğendim(tasarım olarak) belki sorun modeldedir diye düşünüp bunu iade edip rgb versiyonunu almak istiyorum sence bu yaptığım mantıklı bir karar mı

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
dedik o kadar calypso alin diye optik switchli

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
selam
bundan 7 gün önce bu klavyeyi almıştım ve dün elime ulaştı. mutlu bir şekilde klavyeyi bağlayıp ateş ve su girdim. ilk 2-3 dk pek bi sorun yoktu gayet iyi çalışıyodu. 2.levelde oynarken aniden "a" tuşu çalışmamaya başladı. alla alla neden böyle oldu falan diye afalladım. sonra acaba içine bişey mi kaçtı dedim ve tuşu çıkarttım(fn+6 yaptım ki ışıklar sönsün çarpılmıyım diye). ondan sonra bütün ışıklar kapalı olduğu halde orda soluk yeşil bi ışık yanıyodu. bu bi hata kodu falan mı? ve şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
not:evde ikinci bi PC var belki sorun bu pcdedir klavyede sıkıntı yoktur diye onda da denedim aynı sorun onda da oluştu "a" tuşu orada da çalışmıyor
Not defteri açıp rastgele yazilar yazin sorun 1 kere mi oldu devamli oluyor mu bu arada işiklari açık tutsanizda çarpılmazsiniz merak etmeyin. Bu sorun devam ediyorsa iade edin.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
gamepower alınmaz diyorum her seferinde..

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kaira Bilgic
gamepower ogre blue switch Rainbow aldım şahsen klavyeyi çok beğendim(tasarım olarak) belki sorun modeldedir diye düşünüp bunu iade edip RGB versiyonunu almak istiyorum sence bu yaptığım mantıklı bir karar mı
ona bişey diyemem ama basmıyorsa bence iade et daha farklı bir şeylere bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Berat
Not defteri açıp rastgele yazilar yazin sorun 1 kere mi oldu devamli oluyor mu bu arada işiklari açık tutsanizda çarpılmazsiniz merak etmeyin. Bu sorun devam ediyorsa iade edin.
hala devam ediyo büyük ihtimalle iade edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,927
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom