Gamepower Overlord'mu yoksa Rampage Rapido Plus'mı ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,080
Yardımcı olursanız sevinirim birisi mekanik birisi mekanik hisli artı ve eksi yönlerini bilenler yazabilir mi ?

Ben bunu alırdım.
Kanka daha önce belirttim o kadar bütçem yok şuanlık niye zorluyorsun ayrıca fiyatı fazla artmış

Ben bunu alırdım.
Bence de.
100 lira daha verip bunu alırdım. Bende bunu kullanıyorum ve çok memnunum ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka daha önce belirttim o kadar bütçem yok şuanlık niye zorluyorsun ayrıca fiyatı fazla artmış
Bu indirimdeki fiyatı bu arada :D

Bence de.
100 lira daha verip bunu alırdım. Bende bunu kullanıyorum ve çok memnunum ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirimdeki fiyatı bu arada :D
Yo değil bundan 2 3 ay önceki fiyatlarını hatırlıyorum 300 350 lira bütçem var aşamam şuan.

Gamepower Overlord al o zaman.
300 lira olduğu zamanları da biliyorum bu fiyatlara güzel klavye biliyorum kaliteli ama şuan alamam işte durmadan atıp durmanın bir anlamı yok değil mi ?

Milletten yardım, öneri istiyorsun şu tavırlara bak sadrazamın sol beki sanki beyimiz
Ne demeye çalışıyorsun , bir şey bilmeden konuşma adam 2 defa konuya atıp duruyor sadece söylüyorum sana 3k telefon isteyince 4-5 bin liralık telefon önerisi verirlerse aynı bu tepkiyi verme o zaman sanki hakaret ettik boş yapma

Uygunsuz davranış
Ne demeye çalışıyorsun , bir şey bilmeden konuşma adam 2 defa konuya atıp duruyor sadece söylüyorum sana 3k telefon isteyince 4-5 bin liralık telefon önerisi verirlerse aynı bu tepkiyi verme o zaman sanki hakaret ettik boş yapma
Ya kes velet git sinirini brawl starsda at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,655
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri