SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,080
Yardımcı olursanız sevinirim birisi mekanik birisi mekanik hisli artı ve eksi yönlerini bilenler yazabilir mi ?
Kanka daha önce belirttim o kadar bütçem yok şuanlık niye zorluyorsun ayrıca fiyatı fazla artmışBen bunu alırdım.
![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bence de.Ben bunu alırdım.
![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu indirimdeki fiyatı bu aradaKanka daha önce belirttim o kadar bütçem yok şuanlık niye zorluyorsun ayrıca fiyatı fazla artmış
Yo değil bundan 2 3 ay önceki fiyatlarını hatırlıyorum 300 350 lira bütçem var aşamam şuan.Bence de.
100 lira daha verip bunu alırdım. Bende bunu kullanıyorum ve çok memnunum ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu indirimdeki fiyatı bu arada![]()
Gamepower Overlord al o zaman.Yoo değil bundan 1 2 ay önceki fiyatlarını hatırlıyorum 300 350 lira bütçem var aşamam şuan.
300 lira olduğu zamanları da biliyorum bu fiyatlara güzel klavye biliyorum kaliteli ama şuan alamam işte durmadan atıp durmanın bir anlamı yok değil mi ?Gamepower Overlord al o zaman.
Overlırd 450 480 değil mi300 lira olduğu zamanları da biliyorum bu fiyatlara güzel klavye biliyorum kaliteli ama şuan alamam işte durmadan atıp durmanın bir anlamı yok değil mi ?
Milletten yardım, öneri istiyorsun şu tavırlara bak sadrazamın sol beki sanki beyimiz300 lira olduğu zamanları da biliyorum bu fiyatlara güzel klavye biliyorum kaliteli ama şuan alamam işte durmadan atıp durmanın bir anlamı yok değil mi ?
Ne demeye çalışıyorsun , bir şey bilmeden konuşma adam 2 defa konuya atıp duruyor sadece söylüyorum sana 3k telefon isteyince 4-5 bin liralık telefon önerisi verirlerse aynı bu tepkiyi verme o zaman sanki hakaret ettik boş yapmaMilletten yardım, öneri istiyorsun şu tavırlara bak sadrazamın sol beki sanki beyimiz
Ya kes velet git sinirini brawl starsda atNe demeye çalışıyorsun , bir şey bilmeden konuşma adam 2 defa konuya atıp duruyor sadece söylüyorum sana 3k telefon isteyince 4-5 bin liralık telefon önerisi verirlerse aynı bu tepkiyi verme o zaman sanki hakaret ettik boş yapma
Haddini Bil Raporladım seni , herkese hakaret edemezsin burada boş boş konuşmaya gelince atarlanması kolay tabi @Perfectshot06 Abi şuna bakar mısın ?Ya kes velet git sinirini brawl starsda at
Keşke reel de karşıma çıksanız yaHaddini Bil Raporladım seni , herkese hakaret edemezsin burada boş boş konuşmaya gelince atarlanması kolay tabi @Perfectshot06 Abi şuna bakar mısın ?