Çözüldü✓ Gamepower PSU alınır mi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
PSU konusunda biraz hassasım. Gamepower markasına PSU açısından guvenebilir miyim?. Donanım arşivinin bile sisteminde kullandigindan pek endişeli değilim ama sizce Gamepower kalitesiz mi PSU uretiyor yoksa alınır mı?

Güvenmekte haksızsın.
Tavsiye etmiyorum.

Ben almanı önermem, daha kaliteli modellere yönel.
Hocam bulduğum güzel bir sistem var ama incehesap.com un özelleştirme kısmı çok dandik olduğundan iki marka var biri frisby biri gamepower. Bütçemde alabildigim en iyi sistem sizce bu sistemi alıyım mi yoksa başka sistemlere mi bakayim
Post automatically merged:

Hocam bulduğum güzel bir sistem var ama incehesap.com un özelleştirme kısmı çok dandik olduğundan iki marka var biri frisby biri gamepower. Bütçemde alabildigim en iyi sistem sizce bu sistemi alıyım mi yoksa başka sistemlere mi bakayim
Frequency 1616 mobilde link atamiyorum

Gamepower, Frisby'den iyidir.PSU'yla biraz idare edersiniz, elinizden çıkarıp kaliteli bir PSU alırsınız olur biter.Çok kasmaya gerek yok hocam.

Gamepower ortalama bir psu arkadaşların herhalde corsair , termaltech , fsp gibi psuları var o yüzden kötü demişler gerçekçi olmak lazım çok iyi değiller ama seni yarı yolda bırakmaz ayrıca voltaj , ısı , amper , akım korumaları vs vs hepsi bulunmakta ama kapasitörleri orta segment kalitede aklında şu da bulunsun 4-5 yıl gider rahat ama ben overclock manyağım diyorsan gamepower önermem yok oyun oynarım render alırım gezinirim diyorsan gönül rahatlığıyla al

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Emri
Patlarsa tüm sistem çöp olur, yanaşma.

Geri