Naasıl da sallıyorsun sen be ya. Evet kesinlikle Gamepower PSU kullanıyor çünkü çok kaliteli. (!)Kasa da varsa alabilirsin.Abdullah abi bile kullanıyor onu.
C4 diyenleri tınlama.
PSU dahik aksa bakıyorum. Hatta bakınXpg battlecruiser https://ty.gl/hapuuwka2 varken ondan ölsem almam
İşlemci: | AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ 35MB AM4 Tray İşlemci (45359) | |
SSD: | Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/s NVMe M.2 SSD |
A-ama k-kim daha bilgili? Sen mi Abdullah abi mi?A-ama padişah Abdullah abi'miz o kasayı kullanıyor o yüzden PC patlamaz.
9000 Liralik kasami Gamepower psuya bırakmazdım şahsen.PSU dahik aksa bakıyorum. Hatta bakın
Taurus Bronze | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comBu şekilde sistem yükseltmelerinde kasalara bakın. Fiyatına değmez diyorsanız 9K ya sistem önerin.
İşlemci: AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ 35MB AM4 Tray İşlemci (45359) SSD: Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/s NVMe M.2 SSD
Risk almaya sizce değer mi? Biz illaki patlar demiyoruz. Biz diyoruz ki riske almaya değmez. Bak mesela evinde bir anda voltaj yükselmesi oldu. Kaliteli PSU ne yapar? Bilgisayarını kapatır ve güven içine alır ancak kalitesiz PSU ne yapar? Selamun aleykum diye o voltajı çeker ve sonra bir koku almaya başlarsın ve bundan sonrasında sistemin çöpe gitti demektir. Biz bunun olmasını istemiyoruz, anladınız mı?C4 diyenler daha patladığını görmemiş PSU işi şans işidir kardeşim, GTX 1050li sistemde bile casper psu kullanıyorum kaç senedir hemde.
Bu fanlar boşa dönüyor la, kasa hava almıyor.Alınır mı yani? Hatta link vereyim
Hayır sistem araştırıyorum zaten PSU dahil sistemPsuyu aldın mı?
önerin neler? Hazır sistem olduğu için değiştiremiyorumKasa güzel. Hava alıyor. Almıyor diyenleri tınlamaya gerek yok ama PSU çok iyi değil. Daha iyi alternatifleri var.
Aynen, Abdullah paşamız kullanıyorsa kasa hava alıyordur. Adamın kaç tane sistemi var. Bir 10 derece için görüntüden mi vazgeçecek?A-ama k-kim daha bilgili? Sen mi Abdullah abi mi?