Neler Yeni

GamePower PSU neden önerilmez

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sagittarius

80+ Silver
Başka forumlarda hep görüyorum GamePower alınmaz çok dandik bir marka Donanım Arşivi ( @Abdullah Hacıgül ) onun sponsoru falan filan cidden anlamıyorum önerilmeme nedeni sorarsan : "2 Ay sonra bozuluyor" GamePower PSU ile bir arkadasa i7 11700F sistem topladım adam 1.5 Yıldır kullaniyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Dandik olunca bozulma oranı %100 olmuyor. Olasılık artıyor ama onun dışında normal PSU. Technopat'da 10 dakika PSU konularına bakınca tabii millete ultra kötü geliyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Özelik bakımnından kötü diyorlar. [Bence]
Ona bakılırsa eski bilgisayardaki NoName psu ile yıllarca kullanan da var.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Ucuz olsalar lafım olmaz ama arada %10 fiyat farkı varken arge olarak daha büyük firmanın ürününü almak daha mantıklı geliyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Özelik bakımnından kötü diyorlar. [Bence]
Ona bakılırsa eski bilgisayardaki NoName psu ile yıllarca kullanan da var.
Özellik kısmı kötü demelerinin sebebinin %30'u falan. Yoksa kötü denmesinin sebebi %70 markasının o olması. Aynı ürünün adı FSP olsa daha az kişi kötü derdi.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bende yıllarca RAMPAGE PSU kullandım ama sistemim düşüktü ve bişey olur diye korkmuyordum. Genelde tavsiye edilmez. Sonra 3070ti sistemde kullanma cehaletine girdim nerdeyse yakiyordum sistemi. Ondan sonra phanteks PSU dan başka PSU kullanmıyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hazır sistemlerin içinde gelen benzer markalı PSUlar garanti süresi içinde kullanılabilir tabi garanti PSUdan kaynaklanan herhangi bir sorunu karşılıyorsa. Bende ilk hazır sistem aldığımda içinde benzer marka bir PSU vardı. 2 yıl kullandım garantisi bittiği gün kaliteli bir ürünle değiştirdim. Uzun vadede bu markaları tercih etmemekte fayda var. 1-2 yıldan sonra sorunlar gözükmeye başlıyor. Sistemi riske atmaya gerek yok bence.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Ryzen 5 2600 rx580 sistemde gamepower 500w psu vardı 1.5 yıl sonra oyundayken yandı. Fsp 500w aldım taktım 1 yıldır çalışıyor daha sıkıntı yok

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Başka forumlarda hep görüyorum GamePower alınmaz çok dandik bir marka Donanım Arşivi ( @Abdullah Hacıgül ) onun sponsoru falan filan cidden anlamıyorum önerilmeme nedeni sorarsan : "2 Ay sonra bozuluyor" GamePower PSU ile bir arkadasa i7 11700F sistem topladım adam 1.5 Yıldır kullaniyor
Gamepower hiçbir zaman sponsorumuz olmadı. Ben inandığım "ürün"lerin sonuna kadar arkasında dururum ve incelerim korkaklık etmem. Gamepower alınmaz diyorlar, yıllarrrr oldu bir kronik sorunla ilgili bir konusunu görmedim anca ezbere laf :) Gamepower GP 650 modelini 2-3 yıldır kişisel olarak kullanıyorum bir problemi ile karşılaşmadım ve lütfen karşılaşanlar kanıtlı konu açsın bu ezberci kafalardan sıkıldım.

Sagittarius

80+ Silver
Gamepower hiçbir zaman sponsorumuz olmadı. Ben inandığım "ürün"lerin sonuna kadar arkasında dururum ve incelerim korkaklık etmem. Gamepower alınmaz diyorlar, yıllarrrr oldu bir kronik sorunla ilgili bir konusunu görmedim anca ezbere laf :) Gamepower GP 650 modelini 2-3 yıldır kişisel olarak kullanıyorum bir problemi ile karşılaşmadım ve lütfen karşılaşanlar kanıtlı konu açsın bu ezberci kafalardan sıkıldım.
Birgün o adam bozuldu abi derse açacam :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende yıllarca RAMPAGE PSU kullandım ama sistemim düşüktü ve bişey olur diye korkmuyordum. Genelde tavsiye edilmez. Sonra 3070ti sistemde kullanma cehaletine girdim nerdeyse yakiyordum sistemi. Ondan sonra phanteks PSU dan başka PSU kullanmıyorum.
Bu yüzden.

Sagittarius

80+ Silver
Bak diyorum ki bir arkadasa i7 11700 ile sistem topladık ve Game Power in 750 Watt PSU sunu kullandık ve sistem normal kendisini ziyaret ederim adam bana abi PC böyle sorun çıkartıyor diye 1 kere dedi ondada Windows çökmüş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom