Neler Yeni

Gamepower Ranger RGB 7.1 kulaklığın tasarımı mı değişmiş?

KeJAttacK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onurhan Enginçayır
Merhabalar yaklaşık 4 yıl önce incehesaptan aldığım Gamepower Ranger RGB 7.1 USB Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı'm geçen günlerde bozuldu. Kulaklığımı çok sevdiğim için aynısından bir tane daha almak istedim ancak sanırım tasarımı değişmiş. Benim aldığım ve 4 yıl önceki incelemerine baktığım kulaklığın kafamın üstüne gelen kısmı (adını unuttum) sağda ve solda olmak üzere iki parçaydı. Ancak şimdi ürünün resmine bakıyorum ve düz bir çizgi gibi olduğunu gördüm. Tasarımı mı değişmiş acaba. (ilk fotoğraf benim aldığım ikinci fotoğraf şimdiki hali) nolur yardım edin.
1736449420840.png
1736449453304.png

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege
Merhabalar yaklaşık 4 yıl önce incehesaptan aldığım Gamepower Ranger RGB 7.1 USB Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı'm geçen günlerde bozuldu. Kulaklığımı çok sevdiğim için aynısından bir tane daha almak istedim ancak sanırım tasarımı değişmiş. Benim aldığım ve 4 yıl önceki incelemerine baktığım kulaklığın kafamın üstüne gelen kısmı (adını unuttum) sağda ve solda olmak üzere iki parçaydı. Ancak şimdi ürünün resmine bakıyorum ve düz bir çizgi gibi olduğunu gördüm. Tasarımı mı değişmiş acaba. (ilk fotoğraf benim aldığım ikinci fotoğraf şimdiki hali) nolur yardım edin. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gamepower almayın bütçe belirtin

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege

KeJAttacK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onurhan Enginçayır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizin tercihiniz en azından bütçe söyleyin
bütçeye gerek yok ki dostum ben zaten bu kulaklığı alacağım fiyatı ne olursa olsun sadece tasarımı mı değişmiş merak ettim

Top Bottom