"Gamepower Rapid Dual" Monitörü kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Dr.Vega

80+
Reaksiyon skoru
32
bence her seferinde çözünürlük değiştirmek işkence haline gelir, 2k 240hz ile tam ortasını yapmak daha mantıklı değil mi

Merhabalar. İnce hesap üzerinden gamepower monitör alacaklar için yazıyorum. Kısaca yazacağım. İsteyen olursa uzun olarak da yazarım.
Kısaca;
Gamepower Rapid Q Max 2K 300 Hz monitör aldım. Cihaz açılmış pakette geldi. 3 adet ölü piksel çıktı. Değişim için gönderdim. Yeni cihaz diye cihaz gönderdiler. Bu cihaz tamirden çıkmış ve her tarafı harap olmuş bir monitör olarak geldi. Arka kapağında ezikler var, kapağı tam kapatılmamış, güvenlik etiketi yok(normalde monitörün alt kısmında yeşil bir etiket olur gamepower yazılı) , cihazın toplanması o kadar kötü yapılmış ki ikinci el olarak bile satılamaz. Tekrar iade için talep oluşturdum ve kargoya verdim. Yani diyeceğim o ki 3 haftadır bir monitör sahibi olamadım. İşin kötüsü kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. O cihazı ne akla hizmet o şekilde gönderirler anlam veremiyorum. Kim olsa kabul etmeyeceği gün gibi belli. Tavsiyem kesinlikle sıfır ölü piksel garantisine aldanıp almayın aldırmayın . Oksid bilişime garantiye gönderiyorlar onlar da bu şekilde gönderiyor. Bu süreçte her monitöre zam geldi. Bu monitöre de alır almaz zam geldi sistem otomatik zam yapıyor sanki. Bulaşmayın!

İncelemeye bakmadan monitör alınmaz, kaldı ki gamepower güvenilir bir marka değil. İncelemesi olursa ve iyi olduğu teyit edilirse ancak o zaman şans verilebilir. Haliyle şansa kalacağınız için almanızı önermem.

Geri