Neler Yeni

Gamepower rgb li fanları nasıl anakarta bağlıcam ? FANLAR ÇALIŞMIYOR YAPAMADIM.

anzathu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
arda
IMG_3649-2.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

MERHABA yeni kasa ve anakart aldım ama gamepower rgbli fanlarını çalıştıramadım. anakart b460m-k

En İyi Cevap
Anakartında ARGB veya RGB girişi yok zaten, anakartının RGB yazılımı ile kontrol etmen mümkün değil, kasanın kendi kontrolcüsünü kullanacaksın mecbur.
Eğer kasanın RGB/ARGB ışıkları için kumanda varsa onu kullanacaksın, eğer yoksa kasanın üstündeki tuş ile kontrol edilebilir.
Bu arada POWER yazan yerdeki kablonun takılı olmasına dikkat et, yoksa fanlar güç alamaz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakartında ARGB veya RGB girişi yok zaten, anakartının RGB yazılımı ile kontrol etmen mümkün değil, kasanın kendi kontrolcüsünü kullanacaksın mecbur.
Eğer kasanın RGB/ARGB ışıkları için kumanda varsa onu kullanacaksın, eğer yoksa kasanın üstündeki tuş ile kontrol edilebilir.
Bu arada POWER yazan yerdeki kablonun takılı olmasına dikkat et, yoksa fanlar güç alamaz.

En İyi Cevap

anzathu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kumanda ile ederim sıkıntı değilde. Fanlar hiç çalışmadı analadım neden çalımadığını

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
hocam kumanda ile ederim sıkıntı değilde. Fanlar hiç çalışmadı analadım neden çalımadığını
Tahminimce güç almıyor, hem ışığı hem de dönmüyorsa güç alamıyordur.
POWER yazan yerdeki kablo takılı mı? Eğer değilse tak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom