Neler Yeni

Gamepower Saber mi Logitech G213 mü?

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
Bu iki klavye arasında kaldım. Gamepower Saber Red Switch ve Logitech G213. G213'ü 3 yıldır kullanan arkadaşım var ve gayet memnun. Saber'i de kullanan arkadaşlarım var onlar da alalı aylar oldu hatta birisi yıl bile oldu hatırlamıyorum onlar da memnun. Saber hakkında kötü yorumlar gördüm. Lütfen başka klavyeler önermeyin tek sorum bu. Sizin düşünceleriniz neler?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Gamepower yeni üretimleri alınmaz.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bence G213, mekanik olmaması dışında hiçbir problemi yok o klavyenin, 2017-2019 yıllarında aktif kullandım hiçbir sorun çektirmedi bana. Çok da memnun kaldım. 354 TL Türkiye şartları altında az bir para değil, gamepower'a 354TL şahsen ben olsam vermezdim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben olsam mutlaka G213 alırdım. Bunu bir GamePower klavye kullanıcısı olarak söylüyorum.
Yanlış anlama klavyem gayet sağlam, 7 aydır kullanıyorum ve sapasağlam. (Ogre RGB Red Switch)
Ancak son üretimlerde çok fazla sorun çıkıyor, özellikler Saber ve Ogre modellerinde.
Mekanik olması şart değilse G213 üzmez, zaten Logitech'in kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok.

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu inceleme benim Saber'a olan merakımı arttırdı:
Arkadaş çok uzun zamandır kullanıyor ve bir sorunun olmadığını yazmış en son.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam mutlaka G213 alırdım. Bunu bir GamePower klavye kullanıcısı olarak söylüyorum.
Yanlış anlama klavyem gayet sağlam, 7 aydır kullanıyorum ve sapasağlam. (Ogre RGB Red Switch)
Ancak son üretimlerde çok fazla sorun çıkıyor, özellikler Saber ve Ogre modellerinde.
Mekanik olması şart değilse G213 üzmez, zaten Logitech'in kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok.
Mekanik olması şart değil. Ama olsa daha iyi olur. Bilemedim.
Bence G213, mekanik olmaması dışında hiçbir problemi yok o klavyenin, 2017-2019 yıllarında aktif kullandım hiçbir sorun çektirmedi bana. Çok da memnun kaldım. 354 TL Türkiye şartları altında az bir para değil, gamepower'a 354TL şahsen ben olsam vermezdim.
Teşekkürler
Gamepower yeni üretimleri alınmaz.
Evet sorun çıkıyormuş bazen galiba.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
g213 güzel klavyedir ya. g103 ü bile yıllarca kullanan tanıyorum çok sağlam klavyeler. Mekanik takıntın yoksa temiz bir kullanımla uzun yıllar kullanırsın.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
G213 tercih ederdim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Mekanik olması şart değil. Ama olsa daha iyi olur. Bilemedim.
Ben olsam Saber riskine girmezdim. Eskiden alan kullanıcılar zaten memnun, onlardan biriyim.
Ancak yeni üretimlerde çok fazla tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor, sağlam da gelebilir ancak riskli.

Venom35

80+ Bronze
Bu iki klavye arasında kaldım. Gamepower Saber Red Switch ve Logitech G213. G213'ü 3 yıldır kullanan arkadaşım var ve gayet memnun. Saber'i de kullanan arkadaşlarım var onlar da alalı aylar oldu hatta birisi yıl bile oldu hatırlamıyorum onlar da memnun. Saber hakkında kötü yorumlar gördüm. Lütfen başka klavyeler önermeyin tek sorum bu. Sizin düşünceleriniz neler?
gamepower ın yeni üretimlerini almanız manyıklı olmaz g213 tercih ederdim gamepower klavye almayın yeni üretimleri sıkıntılı bende gamepower ogre var bazen tuşlar basmıyor bu ikisi arasında g213 öneririm

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
Ben olsam Saber riskine girmezdim. Eskiden alan kullanıcılar zaten memnun, onlardan biriyim.
Ancak yeni üretimlerde çok fazla tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor, sağlam da gelebilir ancak riskli.
Aynen şans işi galiba. Bir arkadaşım daha aldı bu klavyeden önceki hafta, yay sesi geliyordu azaldı onun dışında bir sorunu yok diyor. Şans işi.
g213 güzel klavyedir ya. g103 ü bile yıllarca kullanan tanıyorum çok sağlam klavyeler. Mekanik takıntın yoksa temiz bir kullanımla uzun yıllar kullanırsın.
Mekanik takıntım yok elbette. Olsa daha iyi olur sadece. Saber'ın ışıklandırmasını çok beğendim mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamepower ın yeni üretimlerini almanız manyıklı olmaz g213 tercih ederdim gamepower klavye almayın yeni üretimleri sıkıntılı bende gamepower ogre var bazen tuşlar basmıyor bu ikisi arasında g213 öneririm
Anladım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,381
Üyeler
160,689
Son üye
tugayaydinn1
Top Bottom