Spuntional
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
GamePower Saber VS Rampage KBR-96 sizce hangisi (ikisi arasından yapalım tavsiyeyi)
saber kullanıyorum ama bana kalırsa kbr 96 daha iyi hem tuş bakımından (optik mekanik tuşlar var) hemde bilek desteği avantajı varGamePower Saber VS Rampage KBR-96 sizce hangisi (ikisi arasından yapalım tavsiyeyi)
KBR-96 RAMPAGE ULTİMATE di yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse RAMPAGE ULTİMATE almanızı öneririm zaten youtube inceleme videosunda da abdullah abi diyordu bu sabera atılmış en büyük diss falan diye çok fark yok ama bilek desteği ve rgb mod olarak Rampage ultimate bir de zaten saber da olan nerdeyse her şey Rampage ultimatede de mevcutGamePower Saber VS Rampage KBR-96 sizce hangisi (ikisi arasından yapalım tavsiyeyi)
Ben ikisini de deneyen olarak bir şey sormak istiyorum. hangisi daha sessiz aslında ben hydra r6 ya hayranım ama kırmızı swichlisini bulamıyorum bunlar arasında da videolara bakarak sanki saber kırmızı daha sessiz miş gibi gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.Optik tuş, bilek desteği ve su gecirmezligi ile Rampage Ultimate ?