Neler Yeni

GamePower Sendo Alınır mı??

GamePower Sendo Bedava Ya Alıcağım alınır mı?

• Al.

• Alma.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ
Merhabalar Ben sistem Alıcağım ve yanında bedava paket veriyorlar GamePower Ranger,Gamepower (ismini hatırlamıyorum)Klavye, GamePower sendo Mouse Ben burda Mouse um Olmadığı için Sendo yu seçiceğim Bedava Ya gelmiş olacak Sizce Almalımıyım almamalımıyım?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Merhabalar Ben sistem Alıcağım ve yanında bedava paket veriyorlar GamePower Ranger,Gamepower (ismini hatırlamıyorum)Klavye, GamePower sendo Mouse Ben burda Mouse um Olmadığı için Sendo yu seçiceğim Bedava Ya gelmiş olacak Sizce Almalımıyım almamalımıyım?
Al çok güzel mouse ben kullanmıştım tavsiye ederim

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
gamepower yerine önceden kullandığım mouse u önericem rampage gentle al bence.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
kullanıyorum 130tlye almıştım 1-2 haftalık olarak memnunum güzel bir mouse bence bedavaya da alıcaksan neden olmasın ama gamepower ranger kulaklıkta mevcut bende gerçekten çok aşırı memnunum sesi çok güzel bass sesi ses yüksekliği mikrofonu yoksa bunu da almanı tavsiye ederim ve 150-200tl ye başka bir mouse almanı tavsiye ederim

zodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat KARAKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bedavayo görmedim açıkçası yazdığını :D bedava alcaksan neden soruyosun ki onu ablamadım.
Ben 3 ürünü Söyledim Hangisini alıyım diye Sordum Mouse u alacaktım ama başka mı alsam diye buraya sordum

Top Bottom