GamePower Sendo Alınır mı??

GamePower Sendo Bedava Ya Alıcağım alınır mı?

• Al.

• Alma.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

zodi

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar Ben sistem Alıcağım ve yanında bedava paket veriyorlar GamePower Ranger,Gamepower (ismini hatırlamıyorum)Klavye, GamePower sendo Mouse Ben burda Mouse um Olmadığı için Sendo yu seçiceğim Bedava Ya gelmiş olacak Sizce Almalımıyım almamalımıyım?

Merhabalar Ben sistem Alıcağım ve yanında bedava paket veriyorlar GamePower Ranger,Gamepower (ismini hatırlamıyorum)Klavye, GamePower sendo Mouse Ben burda Mouse um Olmadığı için Sendo yu seçiceğim Bedava Ya gelmiş olacak Sizce Almalımıyım almamalımıyım?
Al çok güzel mouse ben kullanmıştım tavsiye ederim

gamepower yerine önceden kullandığım mouse u önericem rampage gentle al bence.

kullanıyorum 130tlye almıştım 1-2 haftalık olarak memnunum güzel bir mouse bence bedavaya da alıcaksan neden olmasın ama gamepower ranger kulaklıkta mevcut bende gerçekten çok aşırı memnunum sesi çok güzel bass sesi ses yüksekliği mikrofonu yoksa bunu da almanı tavsiye ederim ve 150-200tl ye başka bir mouse almanı tavsiye ederim

Bedavayo görmedim açıkçası yazdığını :D bedava alcaksan neden soruyosun ki onu ablamadım.
Ben 3 ürünü Söyledim Hangisini alıyım diye Sordum Mouse u alacaktım ama başka mı alsam diye buraya sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri