The GodFather
80+ Silver
Gamepower skadi 360mm alınır mı arkadaşlar
Altta yazan sistem için.
Altta yazan sistem için.
gp de %20 indirim kodu var ondan gp dedim yoksa benimde biraz çekincelerim var 360mm sıvı soğutma 800 tl ye gelecek yaniOrtalama bir soğutucu ama sonuçta GP, yani ben olsam almazdım. Çünkü satış sonrası sana destek olacaklarını sanmıyorum. Herhangi bir bozulmada "kullanıcı hatası" diye geri yollarlar.
Ben olsam şunlardan birini alırdım.
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
birde kasa warcry birbirini tamamlasın diyeOrtalama bir soğutucu ama sonuçta GP, yani ben olsam almazdım. Çünkü satış sonrası sana destek olacaklarını sanmıyorum. Herhangi bir bozulmada "kullanıcı hatası" diye geri yollarlar.
Ben olsam şunlardan birini alırdım.
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
adını ilk defa duydum fiyatı da uygunmuşBunu al bence.Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
kaliteli bir markadırgp de %20 indirim kodu var ondan gp dedim yoksa benimde biraz çekincelerim var 360mm sıvı soğutma 800 TL ye gelecek yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde kasa warcry birbirini tamamlasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
adını ilk defa duydum fiyatı da uygunmuş
Konuyu hortlaticam ama üyeye mesaj atılmıyor.Gamepower skadi 360mm alınır mı arkadaşlar
Altta yazan sistem için.
Hayır almadım benim kasayı da sattımKonuyu hortlaticam ama üyeye mesaj atılmıyor.
Ürünü aldin mi? Yaklaşık 1 sene olmuş sanırım konuyu acali. Eğer aldıysan bu zamana kadarki deneyimlerin nasıldı? Memnun musun?