Kusura bakmayın ama böyle abidik gubudik markaları niye alıyorsunuz anlayamıyorum?Herkese merhaba yakın zamanda bu monitörü sipariş ettim.Kullanan arkadaşlar varsa iyi-kötü yanlarını aktarabilir mi?
Link
Gelmedi maalesef yarına kaldı.
Şansıma aoc monitörüm de hiç ışık sızması yok normalde teknolojik ürünlerde şansım olmaz1 aydır kullanıyorum ama 5500 den almıştım bi sorun göremedim çok hafif ışık sıszması var zaten bu paralara aldığın monitörde mutlaka ışık sızması oluyor.
Monitör genel anlamda çok iyi ışık sızması olayı da full parlaklıkta simsiyah bir ekranda ve karanlık bir odada belli oluyor ama normal kullanımda hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz ufak bir renk ayarıyla (kendi adıma konuşuyorum çok doygun renk sevmediğim için) mükemmel bir deneyim sunuyor kendi ekran kartımın tam performansını alabiliyorum(RX6700) oyunlardan aldığınız zevkin kesinlikle arttığını söyleyebilirim bundan önce 24 inc 1080p 60hz Asus kullanıyordum aşırı derecede fark oldu ghosting de yok ben 5900 e aldım fakat şuan fiyatı artmış galiba bu fiyatlara kesinlikle alınır ama bütçeniz 7k ise lenovo legion 27 inc 2k olan monitörü de öneririmHocam aynısından almayı düşünüyorum eğer geldiyse kullandıysanız deneyimlerinizi yazar mısınız
Monitör genel anlamda çok iyi ışık sızması olayı da full parlaklıkta simsiyah bir ekranda ve karanlık bir odada belli oluyor ama normal kullanımda hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz ufak bir renk ayarıyla (kendi adıma konuşuyorum çok doygun renk sevmediğim için) mükemmel bir deneyim sunuyor kendi ekran kartımın tam performansını alabiliyorum(RX6700) oyunlardan aldığınız zevkin kesinlikle arttığını söyleyebilirim bundan önce 24 inc 1080p 60hz Asus kullanıyordum aşırı derecede fark oldu ghosting de yok ben 5900 e aldım fakat şuan fiyatı artmış galiba bu fiyatlara kesinlikle alınır ama bütçeniz 7k ise lenovo legion 27 inc 2k olan monitörü de öneririm
Hayırlı olsun, evet displayport çıkıyor ve güç kablosu da yaklaşık 1.5mtHocam merhaba tekrar dedikleriniz üzerine bende Sonic T80 aldım içinden display port çıkıyor mu? Birde biraz saçma olacak ama güç kablosunun uzunluğu kaç metredir?