Neler Yeni

GAMEPOWER URSA Alınır mı? CSGO IÇİN

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
203 mü almaliyim 103 mü
Aynısı.
Sadece biri Asya'da satışa sunulan ismi diğeri Amerika'da.
G102 Asya G203 Amerika.
Mesaj otomatik birleştirildi:

203 mü almaliyim 103 mü

RGB olsaydi direk dusunmeden alirdim
RGB Zaten.
Yazılımından kontrol edebiliyorsun.
RGB olması için Lightsync modeli seçin zaten 3TL fark var.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Abi insanlar hala g102 varken çöp diyor kafayı yiyeceğim. Arkadaşım bu iki ürün arasında ki fark tamamiyle kullanıcının estetik zevkine kalmış. Yok sensörü daha iyiymişte blablabla...

Bunu diyenler cs için en basitiniden somut bir veri bile sunamıyorlar şöyle bir fark oluşabilir gibisinden sensör açısından. Hocam hangisi gözünüze daha iyi gelirse onu alın. İki ürünüde uzun süre kullandım ve ikiside gayet başarılı ürünler. Birini daha öne çıkarmak için diğerine *** atmaya gerek yok. Ursa için zaten rgb yazılımına özel bir rehber hazırlamıştım. Buyrun...

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Abi insanlar hala g102 varken çöp diyor kafayı yiyeceğim. Arkadaşım bu iki ürün arasında ki fark tamamiyle kullanıcının estetik zevkine kalmış. Yok sensörü daha iyiymişte blablabla...

Bunu diyenler cs için en basitiniden somut bir veri bile sunamıyorlar şöyle bir fark oluşabilir gibisinden sensör açısından. Hocam hangisi gözünüze daha iyi gelirse onu alın. İki ürünüde uzun süre kullandım ve ikiside gayet başarılı ürünler. Birini daha öne çıkarmak için diğerine *** atmaya gerek yok. Ursa için zaten RGB yazılımına özel bir rehber hazırlamıştım. Buyrun...
Aga şimdi hayatimda hic gamepower urunlerini detayli kullanmadim oynasam da internet kafelerde 2 saat oynadım ama RAMpage logitech gibi ürünleri kendi bilgisayarımda oynuyorum ve çok memnunum Hatta bir klavye var 3 yıldır kullanıyorum ama Game Power ursa modeli daha güzel bu kararsız kaldım hem çalışıyorum paramın boşuna gitmesin istemiyorum

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Aga şimdi hayatimda hic gamepower urunlerini detayli kullanmadim oynasam da internet kafelerde 2 saat oynadım ama RAMpage logitech gibi ürünleri kendi bilgisayarımda oynuyorum ve çok memnunum Hatta bir klavye var 3 yıldır kullanıyorum ama Game Power ursa modeli daha güzel bu kararsız kaldım hem çalışıyorum paramın boşuna gitmesin istemiyorum
Dostum dediğim gibi estetik zevk meselesi. İki üründe çok kaliteli. Hangisinin tipi daha çok hoşuna giderse onu al. Ben RGB özgürlüğünden ve çok detaylı rgb yazılımından dolayı Ursa tercih ettim ve fazlasıyla memnunum.

NCT53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Necati
Aynısı.
Sadece biri Asya'da satışa sunulan ismi diğeri Amerika'da.
G102 Asya G203 Amerika.

RGB Zaten.
Yazılımından kontrol edebiliyorsun.
RGB olması için Lightsync modeli seçin zaten 3TL fark var.
Lightsync linkini atabilir misiniz?

Top Bottom