Gayet güzel valla çok rahat.Cs oynuyasan nasıl
Gayet güzel valla çok rahat.Cs oynuyasan nasıl
Aynısı.203 mü almaliyim 103 mü
RGB Zaten.203 mü almaliyim 103 mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
RGB olsaydi direk dusunmeden alirdim
Evet o benimki.Rgbsini buldum lihgtsync alıyorum
Aga şimdi hayatimda hic gamepower urunlerini detayli kullanmadim oynasam da internet kafelerde 2 saat oynadım ama RAMpage logitech gibi ürünleri kendi bilgisayarımda oynuyorum ve çok memnunum Hatta bir klavye var 3 yıldır kullanıyorum ama Game Power ursa modeli daha güzel bu kararsız kaldım hem çalışıyorum paramın boşuna gitmesin istemiyorumAbi insanlar hala g102 varken çöp diyor kafayı yiyeceğim. Arkadaşım bu iki ürün arasında ki fark tamamiyle kullanıcının estetik zevkine kalmış. Yok sensörü daha iyiymişte blablabla...
Bunu diyenler cs için en basitiniden somut bir veri bile sunamıyorlar şöyle bir fark oluşabilir gibisinden sensör açısından. Hocam hangisi gözünüze daha iyi gelirse onu alın. İki ürünüde uzun süre kullandım ve ikiside gayet başarılı ürünler. Birini daha öne çıkarmak için diğerine *** atmaya gerek yok. Ursa için zaten RGB yazılımına özel bir rehber hazırlamıştım. Buyrun...
İnceleme - Gamepower Ursa Ürün İncelemesi
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Doların bu denli yüksek olduğu zamanda çoğu kişinin ekipman için bütçesi sınırlı kalıyor maalesef. Ondan kaynaklı kendimin kullanıp deneyimlediği f/p ürünleri hakkında sizlere bir inceleme sunma gayretine giriştim. Sizlere ilk sunmak istediğim ürün Gamepower...donanimarsivi.com
Dostum dediğim gibi estetik zevk meselesi. İki üründe çok kaliteli. Hangisinin tipi daha çok hoşuna giderse onu al. Ben RGB özgürlüğünden ve çok detaylı rgb yazılımından dolayı Ursa tercih ettim ve fazlasıyla memnunum.Aga şimdi hayatimda hic gamepower urunlerini detayli kullanmadim oynasam da internet kafelerde 2 saat oynadım ama RAMpage logitech gibi ürünleri kendi bilgisayarımda oynuyorum ve çok memnunum Hatta bir klavye var 3 yıldır kullanıyorum ama Game Power ursa modeli daha güzel bu kararsız kaldım hem çalışıyorum paramın boşuna gitmesin istemiyorum
Lightsync linkini atabilir misiniz?Aynısı.
Sadece biri Asya'da satışa sunulan ismi diğeri Amerika'da.
G102 Asya G203 Amerika.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RGB Zaten.
Yazılımından kontrol edebiliyorsun.
RGB olması için Lightsync modeli seçin zaten 3TL fark var.
Buyrun.Lightsync linkini atabilir misiniz?