Neler Yeni

Gamepower ve Rampage gibi markalar alınır mı? (Klavye olarak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
Arkadaşlar bildiginiz gibi bu markalar fp ürünler yapıyo ama bazı yerlerde alınmaz ya da kötü marka gibi tabirler le anlatılıyo örnek olarak 400-500tl lik bütçesi olup mekanık klavye almak isteyen biri mecburen gamepower ya da rampage alma durumuna düşüyo ha eğer derseniz bu fiyatlara Steelseries ve logitech dede klavyeler ama onlarda mekanık değiller bu kadar para verip mekanık olmaması bence saçma ama bazılarıda şöyle diyo gamepower ve rampage mekanık alacagına Steelseries ve logitech den membran al gibi şeyler diyolar sizce bu durumdaki bi insanın ne yapması en dogru olur?
Kulaklık önermem ama Klavye alabilirsin

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Neden? Mesela Gamepower Kizaru, Warlord ve Luna karşılaştırılabilir
Şakamısın dostum onlar logo basan markalar corsairin kalitesi ile onlar kinin karşılaştırılması söz konusu bile değildir

Çınar Yaşar

80+ Gold
Şakamısın dostum onlar logo basan markalar corsairin kalitesi ile onlar kinin karşılaştırılması söz konusu bile değildir
Razer de Corsair gibidir heralde, ben Gamepower Luna, James Donkey 710 ve Razer Kraken X denedim aradaki fiyat farkına değmez

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Razer de Corsair gibidir heralde, ben Gamepower Luna, James Donkey 710 ve Razer Kraken X denedim aradaki fiyat farkına değmez
Dostum benim ağzımdan razer çıktımı? öyle bir şey mi dedim ben gamepower ile corsair karşılaştırılmaz dedim razer zaten çok üst seviye marka düşük bütçeli ekipmanlarından memnun kalmassın.
İlk defa gamepower ile corsairi karşılaştıran bir insan gördüm

Çınar Yaşar

80+ Gold
Dostum benim ağzımdan razer çıktımı? öyle bir şey mi dedim ben gamepower ile corsair karşılaştırılmaz dedim razer zaten çok üst seviye marka düşük bütçeli ekipmanlarından memnun kalmassın.
İlk defa gamepower ile corsairi karşılaştıran bir insan gördüm
Tamam da Razer de Corsair gibidir ikisi de üst marka ve düşük bütçeli değil Kraken X, Lite demedim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tamam da Razer de Corsair gibidir ikisi de üst marka ve düşük bütçeli değil Kraken X, Lite demedim
Corsair denemessin razer ile corsair karşılaştırılmasıda saçma dostum sen piyasaya sahipmisin?
Razer denemissin corssir denemedin corsair düşük bütçeli ekipmanları razer düşük bütçeli ekipmanlarından daha kaliteli oluyor razerla corsair ne alaka anlamadım ben corsair dedim razeri karıştırma

Çınar Yaşar

80+ Gold
Corsair denemessin razer ile corsair karşılaştırılmasıda saçma dostum sen piyasaya sahipmisin?
Razer denemissin corssir denemedin corsair düşük bütçeli ekipmanları razer düşük bütçeli ekipmanlarından daha kaliteli oluyor razerla corsair ne alaka anlamadım ben corsair dedim razeri karıştırma
Karşılaştırmıyorum, ikiside pahalı marka yani birbirine benziyordur

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram