Neler Yeni

Gamepower ve Rampage gibi markalar alınır mı? (Klavye olarak)

RmzDayi

80+ Silver
ürüne göre değişir,

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
ürüne göre değişir,
klavye olarak işte gamepower calyypso ogre falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada konu klavye olarak açtım başlıgı düzelttim kusura bakmayın

RmzDayi

80+ Silver
klavye olarak işte gamepower calyypso ogre falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada konu klavye olarak açtım başlıgı düzelttim kusura bakmayın

bence alırnır, sebebi ise klavye fare gibi ürünler ömürlük olmuyor. Beğenirsin alırsın alırsın 1-2 sene sonra modası geçer sonra değiştirirsin :)
GP Ursa fare kullanıyorum gayet memnunum. Rampage KB-RX92 kullanıyorum gayet memnunum.

Ama hiçbir şekilde power gibi ürünlerini almam

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
bence alırnır, sebebi ise klavye fare gibi ürünler ömürlük olmuyor. Beğenirsin alırsın alırsın 1-2 sene sonra modası geçer sonra değiştirirsin :)
GP Ursa fare kullanıyorum gayet memnunum. Rampage KB-RX92 kullanıyorum gayet memnunum.

Ama hiçbir şekilde power gibi ürünlerini almam
tamamdır saol

Kimera

80+ Bronze
Arkadaşlar bildiginiz gibi bu markalar fp ürünler yapıyo ama bazı yerlerde alınmaz ya da kötü marka gibi tabirler le anlatılıyo örnek olarak 400-500tl lik bütçesi olup mekanık klavye almak isteyen biri mecburen gamepower ya da rampage alma durumuna düşüyo ha eğer derseniz bu fiyatlara Steelseries ve logitech dede klavyeler ama onlarda mekanık değiller bu kadar para verip mekanık olmaması bence saçma ama bazılarıda şöyle diyo gamepower ve rampage mekanık alacagına Steelseries ve logitech den membran al gibi şeyler diyolar sizce bu durumdaki bi insanın ne yapması en dogru olur?
Ben GamePower'da, Rampage'de kullandım.
GamePower
+Kasa alınır.
+Klavye alınır. ( Bazıları ) ( Bir çoğunda yay sorunu var. )
+Mouse alınır.
-Kulaklıklarda sorun yaşayanlar var.

Rampage
+Kasa alınmaz. ( Bu tamamen kişisel görüşüm. Bence iyi değiller. Sadece internet kafelerde rastladım. )
+Klavye 200₺ ve üstü ise alınır. ( Alttakilerin bir çoğunun plastik yapısı çok kötü ve neredeyse uğraşılmamış. )
+Mouse alınır. Güzel dizayna sahipler ve kaliteliler. ( Ofis Mouse'unu oyunda kullananlar bana trip atmasınlar )
+Kulaklık yine alınmaz.

Kulaklık alacaksan :
Asus
Msi
Sony
vb. markalar tercih etmelisin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bence ikisi de alınır, klavye konusunda iyiler.
Zaten klavye pek sıkıntı yaratacak bir şey değil.
Switch varsa belli ışık varsa belli.
İncelememe bakabilirsin, Saber öneririm.

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert
Arkadaşlar bildiginiz gibi bu markalar fp ürünler yapıyo ama bazı yerlerde alınmaz ya da kötü marka gibi tabirler le anlatılıyo örnek olarak 400-500tl lik bütçesi olup mekanık klavye almak isteyen biri mecburen gamepower ya da rampage alma durumuna düşüyo ha eğer derseniz bu fiyatlara Steelseries ve logitech dede klavyeler ama onlarda mekanık değiller bu kadar para verip mekanık olmaması bence saçma ama bazılarıda şöyle diyo gamepower ve rampage mekanık alacagına Steelseries ve logitech den membran al gibi şeyler diyolar sizce bu durumdaki bi insanın ne yapması en dogru olur?
Bence alinir kanka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,666
Üyeler
163,032
Son üye
thearmy
Top Bottom