bane daha iyiArkadaşlar gamepower bane mi yoksa Rampage smx-r16 aleria avago mu hangisini tercih etmeliyim sizce? Mouse tabii ki kişisel bir tercih ama kalite performans olarak soruyorum. Teşekkürler.
bane kullanıyorum 1 yıldır bir sıkıntı çıkmadıArkadaşlar gamepower bane mi yoksa Rampage smx-r16 aleria avago mu hangisini tercih etmeliyim sizce? Mouse tabii ki kişisel bir tercih ama kalite performans olarak soruyorum. Teşekkürler.
hocam kullanıyorsanız madem sorayım ağırlık nasıl bane'in?bane kullanıyorum 1 yıldır bir sıkıntı çıkmadı
ilk defa duyuyorum kalitelimidir?Bloody'nin mousrlarına bakabilirsiniz. Aynı fiyata daha iyi özellikler sunuyorlar.
bane yi internet kafeye gittiğimde kullanıyorum gayet güzel fiyatına göre alınabilir pubg de hiç sıkıntı çıkartmadı.Arkadaşlar gamepower bane mi yoksa Rampage smx-r16 aleria avago mu hangisini tercih etmeliyim sizce? Mouse tabii ki kişisel bir tercih ama kalite performans olarak soruyorum. Teşekkürler.
dostum ağır değil onun garantisini verebilirim ama öyle fazla da hafif değil bencehocam kullanıyorsanız madem sorayım ağırlık nasıl bane'in?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk defa duyuyorum kalitelimidir?