GamePower Warcry Almaya Değer Mi?

Baran Can

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
684
Donanım Arşivi Gamepower warcry inceledi ancak technopatta deymez ve fansız ürüne 500 tl deymezx diyorlar doğru mu? Hava sürkilasyonu nasıl? Teşekkürler...

500TL ve fansız bir ürün. Doğru söylemişler hocam. Daha ucuza çok daha iyisi, Zalman S2 ve N2 var.

Yanlış Bilgilendirme
Değmez çünkü. Kasa kocaman, milyon tane fanı var fakat bunların hepsini nötrleyen bir şey var. Hava akışı. O kasaya 20 tane fan taksan da her tarafı kapalı olduğu için işe yaramaz. Görüntü için performanstan ödün vermeyin. Cooler Master, Aerocool, NZXT, Corsair, Zalman, Thermaltake gibi kaliteli markalara yönelin bu çöp marka yerine.

Değmez çünkü. Kasa kocaman, milyon tane fanı var fakat bunların hepsini nötrleyen bir şey var. Hava akışı. O kasaya 20 tane fan taksan da her tarafı kapalı olduğu için işe yaramaz. Görüntü için performanstan ödün vermeyin. Cooler Master, Aerocool, NZXT, Corsair, Zalman, Thermaltake gibi kaliteli markalara yönelik bu çöp marka yerine.
tavsiye edebileceğiniz kasalar var mı?:confused:

Donanım Arşivi Gamepower warcry inceledi ancak technopatta deymez ve fansız ürüne 500 tl deymezx diyorlar doğru mu? Hava sürkilasyonu nasıl? Teşekkürler...

İlk satıldığında 6 aRGB ile satın alabiliyordun.
Sonra bir anda söndü gitti kasa.
Fanlı satılmaz oldu.
Fansız da satılmaz oldu.
Çoğu yerde satılmıyor artık.
1-2 sitede var sadece.

Kasa ile ilgili hiç kullanmadan 1-2 fotoğrafa bakarak yorumlayanlar oluyor.
Benim için bu kasa ile ilgili tek doğru içerik, bu arkadaşın içeriği.

Kasa sahibinin açıklaması;

Sistemi şuan gamepower argb ( adreslenebilir rgb fan ) fanlar ile kullanıyorum toplam 6 adet.
3 tanesini dışarıdan hava çekecek şekilde alt kısma,
3 tanesini de ısınan havayı dışarıya atmak üzere üst kısıma yerleştirdim.
Alt kısımdaki fanlar direk ekran kartına doğru ve kasa içerisine temiz hava göndermiş oluyor.
Isınan havanın yukarı çıkmasıyla beraber de aynı anda üstteki 3 tane fandan dışarı atılmış oluyor.
Yani kasanın hava sirkülasyonu, oldukça güzel tasarlanmış diyebilirim.
Sistem bu haliyle oldukça güzel bir hava akışına sahip olmuş durumda.
Fanlar şuanda piyasadaki en F/P ARGB fanlar diyebilirim.
CFM değerleri ve ARGB özellikleri ile , fiyatları 70TL nin altında.
Kalite olarakta kullanım deneyimimi söyleyebilirim ,
1.5 yıl civarı aldığım kırmızı ring gamepower fan sorunsuz kullandım ses seviyesinde vs. herhangi bir değişme olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,446
Üyeler
189,442
Son üye
6the6
Geri