Aynn öyle hatta çok büyük sıkıntı garanti eli kaybedersin falanİlan sahibi A tuşunun basmadığını belirtmiş. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız sıkıntı yaratabilir.
büyük ihtimal tuşu bozuk olduğu için satıyodur ben olsam net almazdım düşünsene oyun oynuyosun adamla 1v1 kaldım a tuşun basmıyorFiyatı 150 TL gamepower warlock sizce alınır mı 2 yıl daha garantisi varmış numlock olmayan bi klavye istiyorum bubklavyeyide cok sevdim sizce alınır mı?
büyük ihtimal tuşu bozuk olduğu için satıyodur ben olsam net almazdım düşünsene oyun oynuyosun adamla 1v1 kaldım a tuşun basmıyor
Aynn öyle hatta çok büyük sıkıntı garanti eli kaybedersin falan
Bebde sizin gibi düşündüm ama garantisi olduğunu söyledi garantiye gönderip değiştiririm diye düşündümİlan sahibi A tuşunun basmadığını belirtmiş. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız sıkıntı yaratabilir.
Nasıl yaniBilmiyorum ne sonuç verirler hiçbir fikrim yok
Gamepowerın ne koşullar falan verdiğini bilmiyorum kullanıcı hatası falan der mi diyeNasıl yani
yakın zamanda arkadaşım 180tlye aynı klavyenin sıfırını almıştı incehesapda gaming gecesinde bence kovalayınFiyatı 150 TL gamepower warlock sizce alınır mı 2 yıl daha garantisi varmış numlock olmayan bi klavye istiyorum bubklavyeyide cok sevdim sizce alınır mı?