Neler Yeni

GamePower Warlock Alınır mı?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sizce bu klavye alınır mı? Başka bir şey önerecekseniz bütçe max 220

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

Styx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özcan Kurt
Kırmızı switchli modelini yaklaşık 2 sene önce almıştım. RGB olmaması beni üzdü biraz ama çok problem etmiyorum genelde ışıkları kapalı kullanıyorum. Tuşa sert şekilde bastığında yay sesi geliyor içinden ufak yankı yapıyormuş gibi. 600-700 Liralık steelseries kalitesi beklemek saçma olurdu zaten. Fazla parası olmayan ama mekanik klavye deneyimini tatmak isteyenler için güzel bir seçenek yukarda arkadaş belirtmiş tuş basmama sorunu diye arada sırada ben de yaşıyorum onu 1,5 yıldan sonra başladı ama tuşa sert şekilde vurduktan sonra düzeliyor. :D
Bilek desteği yeterli düzeyde ama klavyeye bağlı tutan dişleri hiç sağlam değil çıkar-tak yapmaya çalışırken dişlerin birisini kırmıştım. Eğer almaya karar verirsen bilek desteğine dokunmanı tavsiye etmem zaten çıkartınca kullanımı fazlasıyla zorlaştırıyor. Bütçem kısıtlı ama mekanik klavye kullanmak istiyorum dersen alınabilecek bir klavye, en az 1 sene sorunsuz götürür.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunlu diyen vardı
Warlock klavyede tuş basmama sorunu var diyenler çok bende yok ama sana denk gelebilir
yok alınır ben kullanıyorum hatta onunla yazıyorum al
Kırmızı switchli modelini yaklaşık 2 sene önce almıştım. RGB olmaması beni üzdü biraz ama çok problem etmiyorum genelde ışıkları kapalı kullanıyorum. Tuşa sert şekilde bastığında yay sesi geliyor içinden ufak yankı yapıyormuş gibi. 600-700 Liralık Steelseries kalitesi beklemek saçma olurdu zaten. Fazla parası olmayan ama mekanik klavye deneyimini tatmak isteyenler için güzel bir seçenek yukarda arkadaş belirtmiş tuş basmama sorunu diye arada sırada ben de yaşıyorum onu 1,5 yıldan sonra başladı ama tuşa sert şekilde vurduktan sonra düzeliyor. :D
Bilek desteği yeterli düzeyde ama klavyeye bağlı tutan dişleri hiç sağlam değil çıkar-tak yapmaya çalışırken dişlerin birisini kırmıştım. Eğer almaya karar verirsen bilek desteğine dokunmanı tavsiye etmem zaten çıkartınca kullanımı fazlasıyla zorlaştırıyor. Bütçem kısıtlı ama mekanik klavye kullanmak istiyorum dersen alınabilecek bir klavye, en az 1 sene sorunsuz götürür.
Başka önerebileceğiniz bir klavye var mı? İlla mekanik olmasına gerek yok yarı mekanik olsa da olur. Ama RGB olursa çok iyi olur

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Başka önerebileceğiniz bir klavye var mı? İlla mekanik olmasına gerek yok yarı mekanik olsa da olur. Ama RGB olursa çok iyi olur
Bütçen dahilinde en iyisi warlock dostum attığın linkteki klavyeyi dün aldım bugün geldi elime gayet şık ışıkları ve red switch al blue aşırı sesli kafanı ütüler baya. Bu arada RGB 220 TL ye bulamazsın.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen dahilinde en iyisi warlock dostum attığın linkteki klavyeyi dün aldım bugün geldi elime gayet şık ışıkları ve red switch al blue aşırı sesli kafanı ütüler baya. Bu arada RGB 220 TL ye bulamazsın.
Bu kronik sorunları falan var dendi ya o yüzden pek almak istemiyorum açıkçası

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu kronik sorunları falan var dendi ya o yüzden pek almak istemiyorum açıkçası
Dostum valla bende aynı şekil düşünüyodum, ancak zaten 2 yıl garantisi var ve her ürünü sorunlu olmayabiliyor. Bütçeni ya 260 TL civarı yap yada bunu al başka alternatifin yok malesef :(

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum valla bende aynı şekil düşünüyodum, ancak zaten 2 yıl garantisi var ve her ürünü sorunlu olmayabiliyor. Bütçeni ya 260 TL civarı yap yada bunu al başka alternatifin yok malesef :(
Gaming gecesinde indirimle bişeyler alamaz mıyım

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Alper Arıkan

80+ Gold