GamePower Warlock Alınır mı?

Basma sorunu var
Basma sorunu var
1622018095128.png

Alınmaz sorunlu klavye

Bence alınmaz. https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb435l-kablolu-mekanik-gaming-klavye-p-HBV000017AJIX
205Tl ye geliyor.

Sizce bu klavye alınır mı? Başka bir şey önerecekseniz bütçe max 220
kronik sorunlu gamepower warlock sana da denk gelme ihtimali yüksek ben gamenote 435l aldım blue switch kabul edersen red switchi yoktu galiba 435lnin pazar günü sipariş verdim bugün yada yarın elime ulaşır o zaman daha fazla bilgilendirebilirim almayı düşünürsen trendyolda sanırım 50liralık indirim kuponu olması lazım oradan alabilirsin
buradan forumdaki incelemesine bakabilirsin
buradan da ışıklandırmasıyla ilgili aklında soru kaldıysa rgb olmamasından ötürü bakabilirsin renkler değişmesede fazlasıyla ışıklandırma seçeneği var

Merhaba,

Warlock modeli asla alınmaz. Uzun bir süre kullanım sağladım ve belirli bir süre sonra klavyenin ledleri söndü. Tuşları basılı kalmaya başladı.

Örneğin oyun oynarken müziğin sesini açma tuşu basılı kalıyor ve bir anda kendi kendine müzik %100 oluyor insan bir anda korkuyor.

Garantiye gönderdim, bu ürün kronik sorunlu size başka model gönderelim dediler.

Lütfen uzak durun gerçekten çok mağdur olursunuz.

Arkadaşlar aylar önce James Donkey 610s e karar verip aldım zaten :) konunun tarihine bakarak yorum yazalım :)

kaç paraya almıştın memlunmusun
190 TL ye almıştım, çok sesli olması dışında memnunum, bir ara boşluk ve ş tuşları bazen basmıyordu ama kendiliğinden düzeldiler :D

Geri