N Neon 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 25 Reaksiyon skoru 7 28 Mart 2020 #1 Arkadaşlar benim gözümde iyi bir fp ama hiç kullanmadım kullananlar deneyimini anlatabilirmi?
Masked Sniper 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 616 Reaksiyon skoru 550 28 Mart 2020 #2 Bi LoL turnuvasında internet cafede kullanmıştım. Normal blue switchli güzel bir mekanik klavye ancak dediğim gibi tek bir kez kullandım uzun kullanımlar sonucu nasıl bir değişim olur bilemem şuna da bakmanızı öneririm güzel rgb efektlere sahip: GamePower Katana Outemu Blue Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bi LoL turnuvasında internet cafede kullanmıştım. Normal blue switchli güzel bir mekanik klavye ancak dediğim gibi tek bir kez kullandım uzun kullanımlar sonucu nasıl bir değişim olur bilemem şuna da bakmanızı öneririm güzel rgb efektlere sahip: GamePower Katana Outemu Blue Switch USB RGB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com