Neler Yeni

Gamepower ((warlod//michavk//kizaru))

TTnnTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
tugay sarsimen
arkadaslar bu 3 ünden hangisi sagliklı olur pek fark yok sanırsam arada RGB ve 7.1 olsun istiyorum ortalama 300 tl bir butcem var.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
arkadaslar bu 3 ünden hangisi sagliklı olur pek fark yok sanırsam arada RGB ve 7.1 olsun istiyorum ortalama 300 tl bir butcem var.
valla ben kizaru hs50 arctis 1 arasında gidip gelmekteyim ama senin listende hangisi dersen kizaru derdim

ufak bir edit:mihawk modelinde dip ses benzeri bir şey varmış diye okudum

Son düzenleme:

TTnnTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
tugay sarsimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben kizaru hs50 arctis 1 arasında gidip gelmekteyim ama senin listende hangisi dersen kizaru derdim

ufak bir edit:mihawk modelinde dip ses benzeri bir şey varmış diye okudum

Bende hs50 secenegini dusundum fakat biraz gorselligede takılıyorum sanırım o yuzden gamepower modellerine yoneldim

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Bende hs50 secenegini dusundum fakat biraz gorselligede takılıyorum sanırım o yuzden gamepower modellerine yoneldim
bence görselliği gayet güzel ancak kizaru sanki her türlü daha iyiymiş gibi duruyor malzeme kalitesi açısından biraz ürküyorum sadece

TTnnTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
tugay sarsimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence görselliği gayet güzel ancak kizaru sanki her türlü daha iyiymiş gibi duruyor malzeme kalitesi açısından biraz ürküyorum sadece

Kesinlikle bende net bi karara ulasamadım sanırım biraz gözlemleyip indirime giren olursa alıcam:)

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
arctis 1 in mikrofon kalitesi iyidir kullanmıştım hs50 nin ses kalitesi ve yorumları iyi corsairin kulaklıklarını kullanmadım ama corsair bir tık daha iyi gibi

Top Bottom