Neler Yeni

Yardım Gamepower Wraith Kasanın Hava Akışı Nasıl Artırılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Durmuş
Merhaba arkadaşlar bende gamepower wraith kasa var önde 12cm 3 arkada 1 tane fan var hava akışı hiç iyi değil ekran kartı 87 dereceleri görüyo ön tarafında hava Alıcak yeri yok kasanın hava akışını sağlamak için ne yapmam gerekiyor benim aklıma delik açmak geliyo ama sizin görüşlerinizde almak isterim

bioh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
M.Halis Cengiz
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları
Steam
bioh
Discord
bioh#4750
Camı aç rahatsız olmayacaksan(kasanın temper camını).

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Merhaba arkadaşlar bende gamepower wraith kasa var önde 12cm 3 arkada 1 tane fan var hava akışı hiç iyi değil ekran kartı 87 dereceleri görüyo ön tarafında hava Alıcak yeri yok kasanın hava akışını sağlamak için ne yapmam gerekiyor benim aklıma delik açmak geliyo ama sizin görüşlerinizde almak isterim
Gerçekten mı wraith da öyle bir sorun mı var ben o kasayı düşünüyordum artık almam
Soruna gelirsek kasaya daha fazla fan takabilirsin ve camını çıkartabilirsin başka çözüm yok belki önündeki fan yeri çıkıyor ise orayı sök

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde çoçuk olduğu için camı sökmem biraz sıkıntı yaratabilir masaüstünde duruyo kasa yan cam açıkken gayet ferah çalışıyor ama kapalı kalması gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Durmuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten mı wraith da öyle bir sorun mı var ben o kasayı düşünüyordum artık almam
Soruna gelirsek kasaya daha fazla fan takabilirsin ve camını çıkartabilirsin başka çözüm yok belki önündeki fan yeri çıkıyor ise orayı sök
Hiç bulaşma derim specc delta al keyfine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kanka şöyle ki iç parçalarında bir sıkıntı olabilir mi yani ekran kartıdır psu falan değerinden fazla ısnıyorsa kasa buna ne yapabilir ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan
Bendede aynı kasadan var ekran kartı 85 87 derecede geziyor yan camı cıkarınca 71in üstüne çıkmıyor yakın zamanda bende yeni kasaya geçicem

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Yan kapak yerine ön taraftaki yer çıkıyorsa orayı çıkarmayı deneyebilirsiniz. En azından idare etmek için. Kesme delme falan yapmayın.

Top Bottom