Neler Yeni

Yardım Gamepower Wraith Kasası Hava Akışı Sorunu

Tartarus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğancan Şimşek
İncehesap sitesinden aldığım Epic pc sinde bu kasa vardı ve bu kasayı almıştım fakat kasayı aldıktan 2 ay sonra ısı değerleri yükselmeye başladı ve farkettim ki hava akışı çok kötü durumda kasanın önündeki 3 fan hiçbir işe yaramıyor ve fanlar dışarı üflüyor,kasanın önü tamamen kapalı olduğu için hava içeride sıkışıyor sadece çıkış için egzoz fanı kalıyor ve bu fan yetmiyor.Kasanın camını açmam gerekmekte çünkü ön fanların işe yaraması için önde ki camı çıkarıp fanları terse çevirmem gerekiyor ön tarafda cam yerine toz filtresi eklemem gerek bunun için yardım istiyorum daha önce yapan varsa veya benim derdimden müzdarip olan birisi acil yardım lütfen bu sistemde Core Performance Boost kapalı kullanıyorum.İşlemci sıcaklığım şuan boşta sabit 50 derece fakat CPB açık iken 65 derece oyunlarda 75/80 derece görmekte termal macun yenileyemedim karantinadan dolayı. @Abdullah Hacıgül abi rica etsem yardım edermisin benim gibi forumlarda gördüm bu kasa ya sahip olup sorunu çözebilmiş kimse yok yeni bir kasa almakta buluyorlar çareyi.

Ekler

• 5d6e35255d143_500.jpg
    5d6e35255d143_500.jpg
    20.2 KB · Hit: 61
Top Bottom