Gameraider Ignia sorunlu

sendegitunutbeni

80+ Silver
Reaksiyon skoru
648
Yaklaşık 20 gün önce büyük umutlarla satın aldığım GameRaider IGNIA GR16 (i9-14900HX / RTX 5070 Ti) cihazımda maalesef kısa sürede kabul edilemez donanımsal ve fiziksel kusurlar tespit ettim. Yaşadığım sorunları aşağıda detaylandırıyorum:
Sistem Kilitlenmesi ve Ses Hatası: Cihaz biri oyun içinde, diğeri masaüstünde olmak üzere 2 kez tamamen kilitlendi. Donma sırasında hoparlörlerden 2-3 saniye boyunca titreşimli bir “tirrr” sesi geldi.
Fan Hatası: Periyodik olarak sistemden "fan istisna hatası" alıyorum, bu da cihazın termal yönetiminde bir kararsızlık olduğunu gösteriyor.
Menteşe ve Ekran Kusuru: Cihazın kapağını kapatırken sol menteşeden net bir "çıt" sesi geliyor. Ayrıca panel, kasa ile simetrik değil; sağ ve sol taraf arasında yaklaşık 0.5 cm'lik bir hizasızlık mevcut.
Kozmetik ve Montaj Hataları: Arka fan ızgaralarında hizasızlık ve kasada fabrikasyon kaynaklı küçük deformeler bulunuyor.
Trendtoldan aldiigim icin ilk oraya yazdım iade veya degisim veya tamir veya kullanici hatasi olarak sonuçlanabilir dedi cihazi yarın kargoya vericem tahminen sizce sonuç ne olur bu cihazda yada başka bi cihaz böyle sorun yaşayanlar naptı bilgiimsi olan hocalarım yardim ederse sevinirim.

Geri