Gamermarkt icra ve dava tehdidi

Reaksiyon skoru
1
2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler.
Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde itiraz edip beklemem gerekiyor. Eğer karşı dava açarlarsa ne yapmalıyım kazanabilirler mi benim çekmediğim hesaplardan ben sorumlu tutulup ödemek zorunda kalır mıyım ? Şu anda 10 bin tl isteniyor. İlerde artacaktır avukat dosya masraflarından dolayı.

Ya bu gamermarkt kadar alçak bir firma görmedim

Aynı konudan mağdurum bana da bugün ulaştılar. Satalı bir yıldan fazla oldu.
Bu sitelerindeki satış sözleşmesiyle dava açıp da para alabiliyorlarsa üzücü. 1000 ₺ sattığım hesaba karşılık 4500 ₺ istiyorlar resmen dolandırıcılık.

mahkemeyi kaybedip parayı ödediğini iddia eden kimse yok. Hepsi korkup ödemiş veya uzlaşma sonucu ödemişler.

2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler.
Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde itiraz edip beklemem gerekiyor. Eğer karşı dava açarlarsa ne yapmalıyım kazanabilirler mi benim çekmediğim hesaplardan ben sorumlu tutulup ödemek zorunda kalır mıyım ? Şu anda 10 bin tl isteniyor. İlerde artacaktır avukat dosya masraflarından dolayı.
Hiçbirini ödeme numaraları engelle geç hiçbirşey olmıyacak

Reis Bu Forumda Her Hafta Böyle Konular Görüyorum Bence Size Dava Açmıycaklar Para Koparmaya Çalışıyorlar Takmayın

İcraya itiraz ediyorsun. İlamsız icra olacağından borcum yoktur yazsan yeter. İtirazın kaldırılması için dava açacaklar orada da ispat etmeleri gerekecek. İspat yükü onlarda, sende değil. İspatlayamayacaklar icra düşecek. 2. durum icra açacaklar itiraz edeceksin itirazın iptalini 1 sene içinde açmayacaklar, icra düşecek. 3. durum hiç icra açmayacaklar mabadlarından sallıyorlar.

sikayetvar uzerinde boyle sikayet tonlarca dolu ve sonucsuz sekilde bu arada gamermarkt kurucusu mustafa sehitcan buyukcolagin gecmisi pek temiz degil arastirip ogrenebilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar başka tecrübesi olanlarda yazarsa çok sevinirim

Fiyatın 4 katına çıkmasının sebeplerine bak resmen adam yolmaya çalışıyorlar.

Satıştan sonra RP yüklemesi, satış anındaki (komisyon, vergi ve hizmet ücretleri), ek içeriklerin hesaba kazandırılması ya da alıcının hesabı daha yüksek bir fiyata satması gibi sebeplerle mağduriyet tutarında artış yaşanabilmektedir.

Fiyatın 4 katına çıkmasının sebeplerine bak resmen adam yolmaya çalışıyorlar.

Satıştan sonra RP yüklemesi, satış anındaki (komisyon, vergi ve hizmet ücretleri), ek içeriklerin hesaba kazandırılması ya da alıcının hesabı daha yüksek bir fiyata satması gibi sebeplerle mağduriyet tutarında artış yaşanabilmektedir.
Sattığın hesapta yapılan alışverişleri belgeleyebiliyorlar mı? Kendileri giremediği hesapta neye göre değer belirlemiş de senden istiyor vermezsen dava açabiliyor? Kendileri satışta sadece bir aracı. Şayet dolandırılma varsa davayı alıcı açar aracı site değil. Resmen şantaj yapıyorlar.

2023 kasım ayında davaya itiraz ettim dava hala açık hiçbir şey olmuyor ödemeyin şu parayı

Geri