RinDoChi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 599
- İsim
- Murat Cemal
Elektronik ürün satan ama sanki manavmış gibi davranan firma, boru değil 2800 liraya RAM aldık perşembe saat 2'de normalde o gün kargolanması gerekiyordu ama firma kargolamadı ve prosedürlerine göre cuma cumartesi gelen siparişlerde pazartesi kargoya veriliyormuş, yani benim RAM bana tam 5 günde gelecek. Bilseydim 50 lira daha verir Vatan Bilgisayar'dan alırdım kepaze herifler. Kardeşim bunların N11, Hepsiburada, Trendyol ya da kendi sitelerindeki hızlı kargo güvenilir satıcı ibarelerine güvenmeyin. Birçok kişinin mutlu olduğu kadar sorunlu, ayıplı, kusurlu bir ürün alırsanız ayvayı yediniz. Umarım bir alışverişim daha olmaz ve umarım hakettiklerini bulurlar.
Benimkisi dert değil inşallah sorunsuz bir ürün gelirde kepazeliğin boyutu artmaz. 10 günde Çin'den temal ped getirtirdim ben 5 gün senin alt tarafının keyfini mi bekleyeceğim?
Bu arada monitör ve gene benim gibi RAM alanlardan sorun yaşamayan var ama olumlu yorumlar sahte mi bilmiyorum, ama sıkıntı olduğunda bir üründe bana ne kardeşim kafasında satıcı güvenmeyin, güvendirtmeyin.
özellikle iade değişim konularında çok arızalar imiş.
Benimkisi dert değil inşallah sorunsuz bir ürün gelirde kepazeliğin boyutu artmaz. 10 günde Çin'den temal ped getirtirdim ben 5 gün senin alt tarafının keyfini mi bekleyeceğim?
Bu arada monitör ve gene benim gibi RAM alanlardan sorun yaşamayan var ama olumlu yorumlar sahte mi bilmiyorum, ama sıkıntı olduğunda bir üründe bana ne kardeşim kafasında satıcı güvenmeyin, güvendirtmeyin.
özellikle iade değişim konularında çok arızalar imiş.
Son düzenleme: