Neler Yeni

Gamesir G4 Pro İncehesaptan alınır mı?

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Bütçe
600
Hiç aliexpressten alışveriş yapmadım ondan dolayı nasıl alınır vb. hiç bilmiyorum ayrıca 15 gün kargo süresi ve ailemde pek çinden getirmeye güvenemiyor bana çok gelmekte sizce ince hesaptan alınır mı aradaki fiyat farkı fazla ama. İncehesap'a sorduğumda onların 2 yıl garantisi varmış üründe.

Bunun yerine farklı kontrolcü vb. önerecekseniz lütfen gyroscope ve telefona bağlanabilir olmasına dikkat ederseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

MehmetEfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Efe Işık
Çinden alabilirsiniz bir sıkıntı olmaz ama vergi olayı sürpriz.

En İyi Cevap
3
Hocam konunun denk gelmesi biraz güzel olmuş ben de yaklaşık 1 hafta önce çinden gamesir t4 pro siparişi verdim. Şimdiye kadar yaklaşık 20-30 ürün almışımdır çinden bir sıkıntı henüz yaşamadım. Hatta bir kaç kere ürün geç geldiği için hem para iadesi aldım hem ürünü hediye ettiler. Vergi olayıda şansa bağlı olsada genelde makul ücretler çıkıyor. 20-30 gibi. Ve neden çinden alıyorum derseniz aradaki fiyat farkı aşırı yüksek burada 450tl ye satılıyordu çinden 210tlye sipariş verdim. ikinci sebepte Türkiyede olmayan ürünler için kullanıyorum ürün yelpazesi çok geniş. Özetleyecek olursam Eksisi 2hafta beklemek artısı ucuz ve daha çok ürün. Ve güvenilirlik konusunda şüpheniz olmasın ürün geç gelirse para iadesi alabiliyorsunuz, arızalı gelirse yine para iadesi alabiliyorsunuz. Kupon ile vs de çok ucuza ürünler geliyor. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,618
Üyeler
166,040
Son üye
adamvaarra
Top Bottom