GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,

Xbox 9. Nesil yerine alınır mı tartışılır ama 560 liraya xbox 9. Nesil yerine alınır mı diye sorarsanız kesinlikle evet. Eldeki hissiyatı güzel kalitesiz durmuyor bana sorarsanız. Bunun yerine ama isterseniz HONEY10OFF indirim koduyla nova 2 lite alabilirsiniz. Vergi çıksa dahi hem xbox'tan ucuza geliyor hem de kat kat daha iyi bir kol. Bu kola vergi çıkarsa max 800 tl civarına geliyor. Nova 2 lite'a çıkarsa da max 1800 civarına geliyorSizce alınır mı Xbox 9. Nesil vardı bende xboxı sattım bunu kullansam rahatsut eder mi pc'de bir de vergi çıksa bile ne kadar çıkar ki
Gulikit'in tam adını hatırlamiyorum galiba kk3 diye modeli vardı bu mu o muXbox 9. Nesil yerine alınır mı tartışılır ama 560 liraya xbox 9. Nesil yerine alınır mı diye sorarsanız kesinlikle evet. Eldeki hissiyatı güzel kalitesiz durmuyor bana sorarsanız. Bunun yerine ama isterseniz HONEY10OFF indirim koduyla nova 2 lite alabilirsiniz. Vergi çıksa dahi hem xbox'tan ucuza geliyor hem de kat kat daha iyi bir kol. Bu kola vergi çıkarsa max 800 tl civarına geliyor. Nova 2 lite'a çıkarsa da max 1800 civarına geliyor
Fiyat/performans olarak bakarsak bu lakin kalite olarak gulikit kk3 pro. Eğer nova 2 lite alırsanız ama kesinlikle nova 2 lite derim. Gulikitin kk3 serisinde sorun yaşayanlar olduGulikit'in tam adını hatırlamiyorum galiba kk3 diye modeli vardı bu mu o mu
Nova 2 lite nereden alabilirim ?Fiyat/performans olarak bakarsak bu lakin kalite olarak gulikit kk3 pro. Eğer nova 2 lite alırsanız ama kesinlikle nova 2 lite derim. Gulikitin kk3 serisinde sorun yaşayanlar oldu
Bu sitede ve whatgeek sitesinde mevcut. Eğer bu siteden alacaksanız HONEY10OFF indirim kodu ile, eğer whatgeek sitesinden alacaksanız da WGNEW5 kodu ile alın. Whatgeek kesinlikle vergi çıkarmıyor ve 31 dolara denk geliyor. Vergi çıkması durumunda da ödediğiniz vergiyi size iade ediyor. Gamesir sitesi ise eğer whatgeek gibi 4px ile gönderirse vergi çıkmıyor. Benim kargom dediğim gibi 4px ile geliyor şu anda. Ben gamesir t7 aldımNova 2 lite nereden alabilirim ?
T7 mi Nova 2 mi ?Bu sitede ve whatgeek sitesinde mevcut. Eğer bu siteden alacaksanız HONEY10OFF indirim kodu ile, eğer whatgeek sitesinden alacaksanız da WGNEW5 kodu ile alın. Whatgeek kesinlikle vergi çıkarmıyor ve 31 dolara denk geliyor. Vergi çıkması durumunda da ödediğiniz vergiyi size iade ediyor. Gamesir sitesi ise eğer whatgeek gibi 4px ile gönderirse vergi çıkmıyor. Benim kargom dediğim gibi 4px ile geliyor şu anda. Ben gamesir t7 aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Whatgeek üzerinden de nova 2 lite aldım
T7 kablolu ve xbox lisanslı bir kol. Eğer tetik titreşimi olsun lakin kablolu da kullanırım benim için titreşim daha önemli derseniz t7. Eğer kablosuz kullanım daha önemli titreşim normal olsun derseniz nova 2 liteT7 mi Nova 2 mi ?
Satılabilir. Bence mantıklı. Tr'de şu an nova lite 1900 tl civarında.ben bu kollardan hiç anlamam alıp ufak kâr ile sarı sitede vs satılabilir mi![]()
Ya hocam kusura bakmayın ama YunExpress yüzünden korktum biraz yurtdışından. Tr'den 2.000'e kadar 2.4ghz alıcısı olan en iyi kol nedir ? Size güveniyorum.T7 kablolu ve xbox lisanslı bir kol. Eğer tetik titreşimi olsun lakin kablolu da kullanırım benim için titreşim daha önemli derseniz t7. Eğer kablosuz kullanım daha önemli titreşim normal olsun derseniz nova 2 lite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satılabilir. Bence mantıklı. Tr'de şu an nova lite 1900 tl civarında.
Bigbig won gale hall derdim sanırsam.Ya hocam kusura bakmayın ama YunExpress yüzünden korktum biraz yurtdışından. Tr'den 2.000'e kadar 2.4ghz alıcısı olan en iyi kol nedir ? Size güveniyorum.