❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

katipke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Sitede PD2025 kodu ile ürünlerde %20 indirim oluyor. Mail yoluyla 4px aracılı gönderilmesini isterseniz de yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor. 30 euro altı siparişler de gümrüğe takılmıyor. Üstünde new yazan ürünler hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor bu kod lakin gamesir T7 ve nova lite ekstra indirimde olduklarından bu indirim koduyla en kârlı ürünler şu anda. Benim siparişim belirtmememe rağmen 4px ile gönderiliyor. Matematiğim yanlış değilse yaklaşık 43 dolara kadar olan ürünler 30 euro altına geliyor.

Sizce alınır mı Xbox 9. Nesil vardı bende xboxı sattım bunu kullansam rahatsız eder mi pc'de bir de vergi çıksa bile ne kadar çıkar ki

Sizce alınır mı Xbox 9. Nesil vardı bende xboxı sattım bunu kullansam rahatsut eder mi pc'de bir de vergi çıksa bile ne kadar çıkar ki
Xbox 9. Nesil yerine alınır mı tartışılır ama 560 liraya xbox 9. Nesil yerine alınır mı diye sorarsanız kesinlikle evet. Eldeki hissiyatı güzel kalitesiz durmuyor bana sorarsanız. Bunun yerine ama isterseniz HONEY10OFF indirim koduyla nova 2 lite alabilirsiniz. Vergi çıksa dahi hem xbox'tan ucuza geliyor hem de kat kat daha iyi bir kol. Bu kola vergi çıkarsa max 800 tl civarına geliyor. Nova 2 lite'a çıkarsa da max 1800 civarına geliyor

Xbox 9. Nesil yerine alınır mı tartışılır ama 560 liraya xbox 9. Nesil yerine alınır mı diye sorarsanız kesinlikle evet. Eldeki hissiyatı güzel kalitesiz durmuyor bana sorarsanız. Bunun yerine ama isterseniz HONEY10OFF indirim koduyla nova 2 lite alabilirsiniz. Vergi çıksa dahi hem xbox'tan ucuza geliyor hem de kat kat daha iyi bir kol. Bu kola vergi çıkarsa max 800 tl civarına geliyor. Nova 2 lite'a çıkarsa da max 1800 civarına geliyor
Gulikit'in tam adını hatırlamiyorum galiba kk3 diye modeli vardı bu mu o mu

Gulikit'in tam adını hatırlamiyorum galiba kk3 diye modeli vardı bu mu o mu
Fiyat/performans olarak bakarsak bu lakin kalite olarak gulikit kk3 pro. Eğer nova 2 lite alırsanız ama kesinlikle nova 2 lite derim. Gulikitin kk3 serisinde sorun yaşayanlar oldu

Nova 2 lite nereden alabilirim ?
Bu sitede ve whatgeek sitesinde mevcut. Eğer bu siteden alacaksanız HONEY10OFF indirim kodu ile, eğer whatgeek sitesinden alacaksanız da WGNEW5 kodu ile alın. Whatgeek kesinlikle vergi çıkarmıyor ve 31 dolara denk geliyor. Vergi çıkması durumunda da ödediğiniz vergiyi size iade ediyor. Gamesir sitesi ise eğer whatgeek gibi 4px ile gönderirse vergi çıkmıyor. Benim kargom dediğim gibi 4px ile geliyor şu anda. Ben gamesir t7 aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Whatgeek üzerinden de nova 2 lite aldım

Bu sitede ve whatgeek sitesinde mevcut. Eğer bu siteden alacaksanız HONEY10OFF indirim kodu ile, eğer whatgeek sitesinden alacaksanız da WGNEW5 kodu ile alın. Whatgeek kesinlikle vergi çıkarmıyor ve 31 dolara denk geliyor. Vergi çıkması durumunda da ödediğiniz vergiyi size iade ediyor. Gamesir sitesi ise eğer whatgeek gibi 4px ile gönderirse vergi çıkmıyor. Benim kargom dediğim gibi 4px ile geliyor şu anda. Ben gamesir t7 aldım

Whatgeek üzerinden de nova 2 lite aldım
T7 mi Nova 2 mi ?

ben bu kollardan hiç anlamam alıp ufak kâr ile sarı sitede vs satılabilir mi :D

T7 mi Nova 2 mi ?
T7 kablolu ve xbox lisanslı bir kol. Eğer tetik titreşimi olsun lakin kablolu da kullanırım benim için titreşim daha önemli derseniz t7. Eğer kablosuz kullanım daha önemli titreşim normal olsun derseniz nova 2 lite

ben bu kollardan hiç anlamam alıp ufak kâr ile sarı sitede vs satılabilir mi :D
Satılabilir. Bence mantıklı. Tr'de şu an nova lite 1900 tl civarında.

İndirim sadece domino white renginde geçerli bu arada

T7 kablolu ve xbox lisanslı bir kol. Eğer tetik titreşimi olsun lakin kablolu da kullanırım benim için titreşim daha önemli derseniz t7. Eğer kablosuz kullanım daha önemli titreşim normal olsun derseniz nova 2 lite

Satılabilir. Bence mantıklı. Tr'de şu an nova lite 1900 tl civarında.
Ya hocam kusura bakmayın ama YunExpress yüzünden korktum biraz yurtdışından. Tr'den 2.000'e kadar 2.4ghz alıcısı olan en iyi kol nedir ? Size güveniyorum.

Ya hocam kusura bakmayın ama YunExpress yüzünden korktum biraz yurtdışından. Tr'den 2.000'e kadar 2.4ghz alıcısı olan en iyi kol nedir ? Size güveniyorum.
Bigbig won gale hall derdim sanırsam.

Geri