lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
güncel indirim kodu var mı
Şu an olmuyor.15OFF kodu mail bilgisi girildiğinde geçersiz oluyor, bunun için google pay ile ödeme yapıldığında kupon kodu geçerliliğini koruyor hala sipariş vermek isteyenlerin bilgisine
Ödeme sayfasında hiçbir bilgi girmeden sadece google pay butonuna basılıp adres bilgisi ve kart bilgileri google pay'a girilip ödeme yapıldığında kupon geçerliliğini koruyordu, kapatmış olabilirlerŞu an olmuyor.
yüzde 20 indirim kuponu bittiGamesir Cyclone 2 alacağım da, %10 hariç indirim kuponu var mı? Bir indirim kuponu denemiştim hatırlamıyorum 10 dolar düşürmüştü
Google Pay üzerinden yapılıyor hala %20 indirim ama çok komisyon alıyormuş duyduğuma göreyüzde 20 indirim kuponu bitti
Nasıl yani gpay yüzde 20 mi veriyorGoogle Pay üzerinden yapılıyor hala %20 indirim ama çok komisyon alıyormuş duyduğuma göre
foti gelir mi merak ettim görünüşünü sayın imoğluÇok iyi kol ben kullanıyorum. Gecikme, ölü bölge az. Bu fiyata bedava.
Bende onu alacağım varsa kupon beni etiketle dostum.Gamesir Cyclone 2 alacağım da, %10 hariç indirim kuponu var mı? Bir indirim kuponu denemiştim hatırlamıyorum 10 dolar düşürmüştü