bana da aynısını dediler 4px ile gönderin de ne oluyorsa olsun yazdımdün sipariş verdiydim adamlar beyaz elimizde yok başka renk istermisiniz diyo.
bana da aynısını dediler 4px ile gönderin de ne oluyorsa olsun yazdımdün sipariş verdiydim adamlar beyaz elimizde yok başka renk istermisiniz diyo.
zaten 4px kullanıyoruz yazdıbana da aynısını dediler 4px ile gönderin de ne oluyorsa olsun yazdım
Hocam siz saat kaçta sipariş vermiştiniz? Neye göre dönüyorlar anlamadim ben hadi geç saatte sipariş verdim de öğlen yazan adama cevap vermemişler akşam yazana vermişler.zaten 4px kullanıyoruz yazdı
bizi adam yerine koymuyorlarHocam siz saat kaçta sipariş vermiştiniz? Neye göre dönüyorlar anlamadim ben hadi geç saatte sipariş verdim de öğlen yazan adama cevap vermemişler akşam yazana vermişler.
öyle yapacaklar herhalde.Mail gelsin gelmesin tum Tr siparişlerini 4px ile gondermek akillarina gelir mi acaba
Onun stoğu hiç yok, sitede de yok gösteriyor. Ön sipariş verebiliyorsun sadece.Bende dün aldım renk ile ilgili dönmediler. Dönseler gece mavisi tercih edilir.
Kargoya verdikleri zaman mail geliyor.Arkadaşlar kargoya verildiğini nasıl anlayacağız, kargoyu nereden takip edeceğiz...
Net alınır bende alicam gibi.Alıntıyı görüntüle
Alinir mı? Vergi çıkmıyorsa 1050 liraya filan gelir
harikaa vergi saplamazlar inşArkadaslar 2. Otomatik olmayan cevap maili geldi Ulkemize gonderim icin yalnizca 4px kullaniyolarmis bosuna mail atmaniza cevap beklemenize gerek yok artik
Değerli Müşterimiz,
GameSir Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Merhaba, şu anda ülkenize gönderim için yalnızca 4px kullanıyoruz.
Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin!
Saygılarımızla,
GameSir Hizmet Ekibi