Ürünü Aliexpress'ten Gamesir Official satıcısından aldım. Ürüne gitmek için tıkla! Ben 240 liraya aldım. Vergi 65 TL tuttu. Şu an 401 lira olsa da zaman zaman 300 seviyelerine düşüyor.
Kutusu aşağıdaki şekilde.
Ürünün kendisi:
Ürün Xbox stili bir oyun kolu. Kesinlikle -bana göre- daha iyi.
İki analog, D-PAD, X, A, Y, B, Start, Back, Home, Turbo, LB, RB, RT, LB butonu bulunmaktadır.
Ürün şık ve ele alındığında kaliteli hissiyatı veren bir ağırlığı bulunmakta. Kablosu keşke örgü olsaydı ama değil.
Analog ve trigger'larda biraz olsun ölü bölge bulunmamaktadır. Belki minnacık.
Ufacık hareket ettirsem hemen algılıyor ve işlevini yerine getiriyor.
Kullanım İpuçları
A.Turbo butonuna basılı tutup D-PAD'den yukarı ve aşağı butonları ile 5 kademeli titreşimi ayarlıyorsunuz. 3 iyidir. Orta yol iyidir. Titreşim motorları -iki tane- cidden çok güçlü.
B. RT, LT, sağ analoğa basılı tutup D-PAD'den yukarı aşağı yaparsanız 4 kademeli ışığı ayarlıyorsunuz.
C. Turbo butonuna basılı tutup X, A,Y, B butonlarından birisine bastığınızda o tuşu Turbo fonksiyonuna bağlıyorsunuz.
Turbo nedir: Tuşların çalışması için örneğin yumruk atmak için X tuşuna tekrar tekrar basmalısınız. Turbo atanmış ise bir kere basıp basılı tuttuğunuzda sürekli yumruk atar.
Bu ürünü bana öneren @Mert Özkaya 'ya teşekkürler.
Kutusu aşağıdaki şekilde.
Ürünün kendisi:
Ürün Xbox stili bir oyun kolu. Kesinlikle -bana göre- daha iyi.
İki analog, D-PAD, X, A, Y, B, Start, Back, Home, Turbo, LB, RB, RT, LB butonu bulunmaktadır.
Ürün şık ve ele alındığında kaliteli hissiyatı veren bir ağırlığı bulunmakta. Kablosu keşke örgü olsaydı ama değil.
Analog ve trigger'larda biraz olsun ölü bölge bulunmamaktadır. Belki minnacık.
Ufacık hareket ettirsem hemen algılıyor ve işlevini yerine getiriyor.
Kullanım İpuçları
A.Turbo butonuna basılı tutup D-PAD'den yukarı ve aşağı butonları ile 5 kademeli titreşimi ayarlıyorsunuz. 3 iyidir. Orta yol iyidir. Titreşim motorları -iki tane- cidden çok güçlü.
B. RT, LT, sağ analoğa basılı tutup D-PAD'den yukarı aşağı yaparsanız 4 kademeli ışığı ayarlıyorsunuz.
C. Turbo butonuna basılı tutup X, A,Y, B butonlarından birisine bastığınızda o tuşu Turbo fonksiyonuna bağlıyorsunuz.
Turbo nedir: Tuşların çalışması için örneğin yumruk atmak için X tuşuna tekrar tekrar basmalısınız. Turbo atanmış ise bir kere basıp basılı tuttuğunuzda sürekli yumruk atar.
Bu ürünü bana öneren @Mert Özkaya 'ya teşekkürler.
Son düzenleme: