⫷◤༒ғєѧяʟєṡṡ༒◥⫸
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Gametech archon kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa bilgisayar toplamak için iyi bir kasamı
Ben RGB seven biriyim tür kasa karı sevmiyorum ama yine de sağolBütçe?
TD500 öneririm.
İkisi arasında ne gibi farklar var neden warcry tercih etmeliyiz cevaplarsan çok sevinirim.Gamepower Warcy tercih edin.
Archon yeni bir kasa hiç duymadım.İkisi arasında ne gibi farklar var neden warcry tercih etmeliyiz cevaplarsan çok sevinirim.
warcry'ın 6 fanlı fiyatına archonun 9 fanlı kasasını alabildiğimizden suan çok düşündürüyor beni cevabın için teşekkür ederim.Archon yeni bir kasa hiç duymadım.
Warcry bilinen bir kasa.
Deep cool matrex 55 beyaz kasa öneririm hem şık hem geniş ayrıca TG 6 RGB kasa incehesapta 550tl 800 fiyat bandındaydi alın derimGametech archon kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa bilgisayar toplamak için iyi bir kasamı
kb ama bu kasayla o kasa benziyormu o kasayı zaten istesek yazarız bunu attıysak demekki buna benzer bi kasa istiyoruz ve attığınız kasanın normal bi kasayla fazla bi farkı yok size özel değil bu yorum çok fazla böyle varBütçe?
TD500 öneririm.
Knk aradan kaç ay geçmiş ?kb ama bu kasayla o kasa benziyormu o kasayı zaten istesek yazarız bunu attıysak demekki buna benzer bi kasa istiyoruz ve attığınız kasanın normal bi kasayla fazla bi farkı yok size özel değil bu yorum çok fazla böyle var
Aylar sonra demişsin td500 mükemmel hava akışı olan kaliteli bir kasa malzeme kaliteside aynı biçim ve çok sık bence su an ikisinin fiyatını bilmiyorum ama o zaman neredeyse aynıydı ve td500 çok daha iyi.kb ama bu kasayla o kasa benziyormu o kasayı zaten istesek yazarız bunu attıysak demekki buna benzer bi kasa istiyoruz ve attığınız kasanın normal bi kasayla fazla bi farkı yok size özel değil bu yorum çok fazla böyle var