Neler Yeni

Gametech kasayı yorumlar mısınız

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Ben pek beğenmedim güzel olsa bile böyle markaların ürünlerine güvenmem görmeden almam.
Belki fanları kalitesiz üflemiyor nereden bileceğim?
Belki kasa kalitesiz malzemeden yapılmış nereden bileceğim?

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Ben pek beğenmedim güzel olsa bile böyle markaların ürünlerine güvenmem görmeden almam.
Belki fanları kalitesiz üflemiyor nereden bileceğim?
Belki kasa kalitesiz malzemeden yapılmış nereden bileceğim?
Alan kişilerle 2 3 kişi ile tek tek sordum

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ranker Virgo Rgb bakabilirsiniz yaklaşık 170 lira cebinizde kalır

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben Gametech Colder kullanıyorum. Gerçekten berbatlar malzeme kalitesi sıfır ekran kartını iki üç defa taktım çıkardım ekran kartı için vida takma yerleri genişledi artık vida olmuyor. Kesinlikle Gametech önermem size bence kalite olsun fan olsun berbatlar. Hele fanlar gerçekten aşırı ses çıkarıyorlar böyle bir sesin anlamı yok ciddi ciddi ama siz yok senin kasan farklı benimki farklı aynı marka olsa da diyorsan ve ben bir kere takarım bir daha çıkarmam parçaları diyorsan ve bütçen de yoksa doğru bildiğin yolda git ama ben Gameteceh'i hiç sevmedim bunu da bilin. Umarım sizin ürününüz sağlam gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Gametech Colder kullanıyorum. Gerçekten berbatlar malzeme kalitesi sıfır ekran kartını iki üç defa taktım çıkardım ekran kartı için vida takma yerleri genişledi artık vida olmuyor. Kesinlikle Gametech önermem size bence kalite olsun fan olsun berbatlar. Hele fanlar gerçekten aşırı ses çıkarıyorlar böyle bir sesin anlamı yok ciddi ciddi ama siz yok senin kasan farklı benimki farklı aynı marka olsa da diyorsan ve ben bir kere takarım bir daha çıkarmam parçaları diyorsan ve bütçen de yoksa doğru bildiğin yolda git ama ben Gameteceh'i hiç sevmedim bunu da bilin. Umarım sizin ürününüz sağlam gelir.
Şimdi mesela bu kasanın taksidi bitmedi daha ama bunu satıp birine verip artık ne olursa Dark Guardian ya da Dark Guardian Pro alacağım

Top Bottom