Neler Yeni

Çözüldü✓ Gami̇ng Gen Faturam Düzenlenmedi

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Merhaba dün sistemi aldım da sistemini halendaha fatura duzenlenmedi olarak gözüküyor ama işleme alındı diyor iki gündür hazırlanıyorda bi sorun yoktur dimi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Merhaba dün sistemi aldım da sistemini halendaha fatura duzenlenmedi olarak gözüküyor ama işleme alındı diyor iki gündür hazırlanıyorda bi sorun yoktur dimi
haftasonu ya yarın düzenlerler

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Pazartesi düzenleyip salıya kadar kargoya verirler. en geç çarşamba olur diye düşünüyorum. endişe etmeyin

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarın düzenleyip salıya kadar kargoya verirler. en geç çarşamba olur diye düşünüyorum. endişe etmeyin
İnşallah inşallah çarşambaya kadar monitör falanda gelcek çok heyecanlıyım ilk deneyimim

h3ks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Baki İşleyen
Dostum ben 8 Temmuz'da mağaza siparişi ile aldım hala bekliyorum. Desteğe mesaj attım bayram tatilinden dolayı 9 gün çalışmıyorlarmış galiba. 18 Temmuzdan sonra hazırlayacağız dediler.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben 8 Temmuz'da mağaza siparişi ile aldım hala bekliyorum. Desteğe mesaj attım bayram tatilinden dolayı 9 gün çalışmıyorlarmış galiba. 18 Temmuzdan sonra hazırlayacağız dediler.
Oha ben imkani yok okadar dayanamazdim aldikdan sonra ama sistemin çıkmasını gene o zamandan beri bekliyorum

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
İnşallah inşallah çarşambaya kadar monitör falanda gelcek çok heyecanlıyım ilk deneyimim
kargonun dağıtıma çıktığı gün evde olun. kargo gelince, kargocudan müsaade isteyip 2 dakika açıp bir bakın. 2 ayrı kutu olacak ve küçük kutuda ekran kartı , anakart , ram , ssd kutusu olacaktır. Kasayı da açıp etrafına bir bakın vuruk falan var mıdır bir bakın. hevesiniz kursağınızda kalmasın. işinizi sağlama alın. ben pc hocasının sistemi almıştım gaming gen trden. soracağınız bir şey olursa etiketleyebilirsiniz

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
kargonun dağıtıma çıktığı gün evde olun. kargo gelince, kargocudan müsaade isteyip 2 dakika açıp bir bakın. 2 ayrı kutu olacak ve küçük kutuda ekran kartı , anakart , ram , ssd kutusu olacaktır. Kasayı da açıp etrafına bir bakın vuruk falan var mıdır bir bakın. hevesiniz kursağınızda kalmasın. işinizi sağlama alın. ben pc hocasının sistemi almıştım gaming gen trden. soracağınız bir şey olursa etiketleyebilirsiniz
Tamamdır sağolun bu kargoyu incelerken video falan çekmemiz gerekir mi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ali
Sanırım bu dört yada beşinci alışverişim... Kargo aşamasında fatura kesilip sistemde görebilirsiniz. Sıkıntı yok yani... Üç iş günü içinde genelde fatura kesilip kargo çıkıyor

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Tamamdır sağolun bu kargoyu incelerken video falan çekmemiz gerekir mi
kutularda vuruk var mı kasa sağlam mı diye bir bakın sorun yoksa bir şey olmaz. bilgisayar açılmaz vs. bir sorun olursa gaming gen her türlü yardımcı oluyor. Tabii içinize sinecekse video da alabilirsiniz

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Konudaki herkese teşekkür ederim emin olmak istemiştim ☺️☺️☺️☺️❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0