Öncelikle merhaba arkadaşlar, donanım arşivi gt 2 sistem yayınlandıgı an aldım ve yaklaşık 1 hafta sonra kargom ulaştı kargoda bi sorun yoktu ve koşesi çok hafif bükülmüştü sonrasın da sorun olmaz dedim aldım kutuyu açtıgım çok çok hafif ekran kartı kutusunun zarar gördüğünü gördüm tabii ki en baştan sona video kaydı aldım bunları. Ardından ekran kartını açtıgımda ilk defa sistem aldıgımdan ekran kartında ufak çizik için yapışkanlar bulunmuyordu (yani tamperli camda olan şeffaf naylon gibi). Herneyse ben bilgisayarı taktım kurdum ve aldıgımdan beri kullanıyorum. Sorun şu ben az önce bir yerden gördüm ve ekran kartının üstünde özel koruma jeletin var ( poşeti değil ). Ve içime şüphe düştü kutu açılımlarını herşeyi izledim. Herkesde bulunuyordu. Daha sonra kendi videomu izledim ve bulunmuyordu. Bir yerden gamin genin kullanılmış ürün yada teshir ürün yani kullanıcının iade ettiği ürün bilgisini duymustum inanmamıştım fakat şuan tamamiyle inanıyorum ve herkesi burdan uyarıyorum aldıgınızda herşeyi herşeyine dikakt edin. Burda benim hatam bilgisizlik tecrübesizlik oldu ama satıcının insaniyeti olan bir konu bu aslında. Hepinize hayırlı günler iyi oyunlar dilerim...