- Konu Sahibi Konu Sahibi
fenamıs bak bu ana kart da bir tık tuzlu indirım kovalamak lazımZ690 pardon sjdbdk
fenamıs bak bu ana kart da bir tık tuzlu indirım kovalamak lazımZ690 pardon sjdbdk
fenamıs bak bu ana kart da bir tık tuzlu indirım kovalamak lazım
i5 12400f işlemciniz varken z690 almanıza gerek yok (Oc yapmayacaksanız) 3.500₺ ye b660 alabilirsiniz.fenamıs bak bu ana kart da bir tık tuzlu indirım kovalamak lazım
Asus tuf gaming x570-pro wıfı || AMDMerhaba dostlar benım sıze bir sorum olucak ana kart degişimi yapmak istiyorum örneğin asus rog strix b550-e gaming gibi daha iyi tercihleriniz olursa gosten gecirmek isterim iyi forumlar neşeli kalın
fenamıs bak bu ana kart da bir tık tuzlu indirım kovalamak lazım
işlemcisi intelAsus tuf gaming x570-pro wıfı || AMD
ASUS TUF GAMING X570-PRO WIFI II AMD - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1061857097
ASUS TUF GAMING X570-PRO WIFI II AMD - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
b660 dA guzelmis ozellikleri de iyi alına bılır cok saol dostum yardımın icinb550 anakart kullanamazsınız çünkü amd chipsetli bir anakart, sizin işlemciniz ise intel, bu yüzden b660 bakabilirsiniz
rica ederim, dediğim gibi i5 12400f işlemci için z690 gibi bir karta gerek yok, kalan bütçe ile soğutucu veya depolama alabilirsin.b660 dA guzelmis ozellikleri de iyi alına bılır cok saol dostum yardımın icin
b660 dA guzelmis ozellikleri de iyi alına bılır cok saol dostum yardımın icin
sogutucum var depolama 1 tb samsung 980 varrica ederim, dediğim gibi i5 12400f işlemci için z690 gibi bir karta gerek yok, kalan bütçe ile soğutucu veya depolama alabilirsin.